Hoe Een 60e Verjaardag Man Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een 60e Verjaardag Man Te Vieren?
Hoe Een 60e Verjaardag Man Te Vieren?

Video: Hoe Een 60e Verjaardag Man Te Vieren?

Video: Hoe Een 60e Verjaardag Man Te Vieren?
Video: VERJAARDAG IN MIAMI - weekvlog #95 - Esther Goos 2024, Mei
Anonim

Op 60-jarige leeftijd gaan veel mannen met een welverdiend pensioen. Deze datum vat niet alleen de werkperiode samen, maar opent ook een nieuwe pagina in het leven. Er is veel vrije tijd, de tijd van pacificatie begint. Dit jubileum is een speciale vermelding waard. Hoe maak je een feest interessant en leuk?

Hoe een 60e verjaardag man te vieren?
Hoe een 60e verjaardag man te vieren?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste onderdeel van de vakantie is de voorbereiding. Besteed daarom veel tijd aan het organisatieproces. Luister naar de wensen van de jarige over de schaal en het verloop van de verjaardag zelf. Bedenk en beslis waar je het jubileum gaat vieren: café, feestzaal. Of misschien wordt het een camping, een hotel of de boezem van de natuur. Maak dan pas een lijst met gasten (vrienden, familieleden, collega's) en stuur ze uitnodigingen voor het feest.

Stap 2

Vraag dan je familie om advies: loont het de moeite om de gastheer van het evenement in te schakelen, of je regelt alles zelf. Als je hebt besloten om de vakantie alleen door te brengen, schrijf dan eerst een script. Deel desnoods gedichten, liederen uit aan degenen die je wilt betrekken bij de voorbereiding van het jubileum. Houd er rekening mee dat gasten van verschillende leeftijden zullen zijn. Daarom moet er passend amusement, wedstrijden, quizzen, spelletjes zijn, zodat iedereen geïnteresseerd is en niemand zich verveelt. Bereid rekwisieten, kleine prijzen en verrassingen voor voor de deelnemers die de taken hebben voltooid. Wat een vakantie zonder muziek? Zoek daarom een geschikt muzikaal repertoire.

Stap 3

Versier de kamer waarin je het gaat vieren met ballonnen, posters, bloemen. Hang een blanco vel Whatman papier en een paar pennen bij de ingang. Laat de gasten 's avonds hun wensen schrijven voor de jarige. Vergeet de tafel niet, denk erover na om hem te serveren. Bespreek het menu, bereid alcoholvrije en alcoholische dranken. Je kunt de vakantie afsluiten met vuurwerk.

Stap 4

Maak van tevoren een cadeau voor de held van de dag. Laat het iets ongewoons zijn, maak bijvoorbeeld een film over de held van de gelegenheid, druk een krant of maak een collage, enz. Nu kun je elke fantasie waarmaken. Het belangrijkste is dat het origineel en helder moet zijn.

Aanbevolen: