Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Togliatti

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Togliatti
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Togliatti

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Togliatti

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Togliatti
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Verjaardag moet worden gevierd, zodat de indrukken een heel jaar duren. Om ervoor te zorgen dat deze dag geen banale bijeenkomsten aan tafel worden, moet u van tevoren bedenken hoe u gasten en uzelf kunt vermaken. Hoe doe je dit in Togliatti?

Hoe een verjaardag te vieren in Togliatti
Hoe een verjaardag te vieren in Togliatti

instructies:

Stap 1

Geef een traditioneel huisfeest, maar maak er deze keer een thema van. Als je geen tijd hebt of niet weet waar je moet beginnen met het organiseren van een vakantie, neem dan contact op met de professionals. Het personeel van het bureau zal het concept van het feest ontwikkelen, helpen bij het inrichten van het appartement, verschillende spellen en entertainment voorbereiden. Op de site https://www.btlt.ru/db_new/rest/holiday_org onder de kop “Amusement, rust, vakantie. Organisatie van vakanties u ziet een lijst met agentschappen in de stad Togliatti, die betrokken zijn bij de organisatie en uitvoering van vakanties.

Stap 2

Wil je niet thuis blijven? Ga naar het "Cozy Cafe" (Leningradskaya St., 53b). Of in het café "Berezka" (st. 70 jaar oktober, 60). Geniet van de specialiteiten van de chef in een aangename sfeer met livemuziek. Breng een feestelijke avond door zonder je zorgen te maken over de tafel en lekkernijen, kletsen met vrienden of een geliefde.

Stap 3

Veel plezier in Crazy Park, dat zich in het winkelcentrum "Madagascar" (L. Yashin-straat, 20e kwartaal) bevindt. In het attractiepark duik je in de magische wereld van een enorm aantal attracties en speelautomaten. Voor kinderen zorgen de organisatoren voor een animatieprogramma met diverse competities en een origineel versierde tafel. Een avond in het gezelschap van een ervaren animator zal u en uw gasten opvrolijken.

Stap 4

Vier je verjaardag in de boezem van de natuur. Een van de mogelijkheden voor een vakantie op het platteland kan een bezoek aan een manege zijn. Ranch "Horse Kingdom" (telefoon 8 927 782 9212), manege "Togliatti Favorit" (Osinovy proezd, 30) bieden paardrijden en paardrijden aan. Zulke indrukken vergeet je nooit meer.

Stap 5

Realiseer je oude droom om paintball te spelen. Verzamel een team van vrienden die op deze manier plezier willen hebben en ga naar de "Fight Club" of "Paintball Club" (Dzerzhinsky St., 90-22).

Aanbevolen: