Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Saratov

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Saratov
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Saratov

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Saratov

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Saratov
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Als u besluit uw verjaardag in Saratov te vieren, zult u zich zeker niet vervelen. In deze stad zijn er veel mogelijkheden om een vakantie door te brengen met het welzijn van lichaam en geest en een enorme boost van optimisme te krijgen, die je lang zal bijblijven.

Hoe een verjaardag te vieren in Saratov
Hoe een verjaardag te vieren in Saratov

instructies:

Stap 1

Loop om te beginnen langs Kirov Avenue, Saratov Arbat. Het is beter om de wandeling te starten vanaf het gelijknamige plein. Ga met vrienden zitten in een van de zomer- of stationaire cafés, koop souvenirs in een winkel of op straat, bewonder de gebouwen in Art Nouveau-stijl.

Stap 2

Loop naar Lipki Park en kijk of er nog ijs wordt gegeten in een van de zomerpaviljoens met kopernikkellepels, zoals beschreven in K. Fedin's roman "The First Joys". In de winter kunt u genieten van de bevroren sneeuwgroene schoonheid van het park, omdat er zowel loof- als naaldbomen staan.

Stap 3

Loop naar de Wolga en bewonder het uitzicht op de brug die Saratov en Engels verbindt. En ga dan naar het rivierstation, waar je kaartjes kunt kopen voor de oversteek naar de overkant en een gezellige avond op een van de eilanden kunt regelen met muziek en barbecue. Of, als u een voorstander bent van rustiger amusement, maak dan gewoon een rivierwandeling langs de Wolga en bewonder het uitzicht vanaf de tram.

Stap 4

Als jij en je gasten na een wandeling in de frisse lucht het plezier willen voortzetten, ga dan naar Sokolovaya Gora, waar al een gereserveerde kamer op je wacht in een van de drie restaurants van het National Village. Het uitzicht vanaf Sokolovaya Gora zal de verbeelding verbazen van degenen die je al heel lang vanuit een andere stad komen bezoeken. En als het plezier aanhoudt tot de schemering, dan is het uitzicht op de nachtstad, flikkerend met een miljoen lichten aan beide zijden van de berg en aan de andere oever van de Wolga.

Stap 5

Als u van plan bent een kinderverjaardagsfeestje te organiseren, bezoek dan zeker het State Park of Culture and Leisure. Gorky, voed de eekhoorns met de hand, kijk naar de gratie van zwanen die loom in de vijvers zwemmen, rijd met de attracties in de stad Lukomorye en in een echte koets langs de parkpaden. Als de kinderen oud genoeg zijn, neem dan een boot of catamaran en verken het vijversysteem.

Stap 6

Je kunt je verjaardag vieren in een van de vele clubs, restaurants of uitgaanscentra in Saratov door een redelijke optie te kiezen op de sites https://www.sarlive.ru, https://www.rest-4-you.ru, http: / /www.sarrest.ru. Tot uw dienst zijn er recreatiecentra aan de Wolga, waar u een banket kunt regelen met gerechten van vers gevangen vis, een ritje op boten kunt maken met een briesje en vuurwerk ter ere van u kunt organiseren.

Aanbevolen: