Hoe Interessant Om Een verjaardag Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Interessant Om Een verjaardag Te Vieren
Hoe Interessant Om Een verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Interessant Om Een verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Interessant Om Een verjaardag Te Vieren
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste feestdag voor een persoon is geen officiële feestdag: om het te vieren, moet je wachten op het weekend of een vrije dag aanvragen. Het is een verjaardag. We beginnen aan een nieuw jaar van ons eigen leven, herbeleven alle gebeurtenissen uit het verleden, evalueren fouten en doen wensen voor de toekomst: wat willen we oplossen, wat moeten we bereiken, waar gaan we heen. De originele sfeer zorgt voor een speciale sfeer voor de vakantie als u de viering van tevoren regelt.

Hoe interessant om een verjaardag te vieren
Hoe interessant om een verjaardag te vieren

instructies:

Stap 1

Maak een gastenlijst. Het hoeft niet groots te zijn, je hoeft niet alle familieleden tot en met de zevende generatie, de hele afdeling van het werk of alle buren uit te nodigen. Laat het de dichtstbijzijnde en dierbare zijn voor u mensen die u wilt zien.

Stap 2

Evalueer uw financiële situatie. Het is goed als je een zaal in een restaurant kunt bestellen en live muzikanten met een showprogramma, maar met een klein bedrag kun je beter niet swingen.

Stap 3

Kies een locatie. Dit kan je eigen appartement zijn, het huis van een van je vrienden, een restaurant of een bosrand. Evalueer de technische mogelijkheden van de ruimte (of plaats): is er elektriciteit, is het mogelijk om een open vuur te maken, hoe kunnen gasten plaatsnemen.

Stap 4

Regel als showprogramma ofwel met professionele artiesten of met vrienden uit de genodigden. Zeker een van hen is dansen, kunstjes uitvoeren, zingen, spelen.

Stap 5

Traktaties en drankjes kunnen ook decoratieve elementen worden. Bestel of maak je eigen gerechten in de vorm van verschillende voorwerpen: bloemen, schepen, dieren. Dit geldt vooral voor zoetwaren.

Stap 6

Maak een lijst met wedstrijden waaraan uw gasten waarschijnlijk willen deelnemen. Het is aan te raden ze zo te kiezen dat iedereen minimaal één keer wint. Zoek in teamcompetities naar taken waarbij het eindresultaat een gelijkspel is. Verdeel wedstrijden afhankelijk van de toestand en de stemming van de gasten: plaats buitenspellen aan het begin, wanneer je nog de kracht hebt om te rennen, en kalmeer tegen het einde, wanneer de gasten al moe en ontspannen zijn.

Aanbevolen: