Hoe Een Gelukkige Verjaardag Interessant Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gelukkige Verjaardag Interessant Te Wensen
Hoe Een Gelukkige Verjaardag Interessant Te Wensen

Video: Hoe Een Gelukkige Verjaardag Interessant Te Wensen

Video: Hoe Een Gelukkige Verjaardag Interessant Te Wensen
Video: Gelukkige verjaardag wensen (Tip voor Bedrijven) 2024, Mei
Anonim

"Verjaardag is een trieste feestdag …". Een citaat uit een beroemd lied is al lang niet meer relevant, want op deze dag is het gebruikelijk om de jarige te plezieren met aangename verrassingen en geschenken. Ik zou graag willen dat de "pasgeborene" in een vrolijke bui is en zich vanaf het begin geliefd en nodig voelt. Om de jarige zo'n houding te geven, denken vrienden en familieleden van tevoren, hoe interessant is het om hem te feliciteren met een geweldige verjaardag?

Hoe een gelukkige verjaardag interessant te wensen
Hoe een gelukkige verjaardag interessant te wensen

instructies:

Stap 1

Als je wilt dat de jarige onmiddellijk vreugde en geluk voelt na het verlaten van het huis 's ochtends, plak dan over de ingang met posters (of gewoon albumbladen) met de woorden van erkenning van hoeveel je van hem houdt en waarvoor, met een herinnering van enkele gebeurtenissen en incidenten. weet je nog?', die jullie dichter bij elkaar brachten. Op de deur van het huis, op de deuren van de lift, op de trap. Heldere kleurrijke bladen zullen de aandacht trekken van de held van de gelegenheid en hij zal, wees gerust, alle zaken vergeten, gewoon om ze allemaal te lezen, zich dicht bij je te voelen en te glimlachen bij een aangename verrassing.

Stap 2

Feliciteer de jarige op de radio, gebruik geen banale woorden "Je bent zo mooi, goed, slim" en wens "Geluk, liefde, rijkdom." Het is beter om je oprecht te bedanken voor een incident dat je iets heeft geleerd, voor de hulp die je jarige je ooit gaf, voor je steun. Het zou mooi zijn als er meerdere vrienden door konden komen en hun woorden konden zeggen tijdens de zendtijd die was voorzien voor begroetingen en felicitaties.

Stap 3

Vergeet saaie toasts tijdens het plechtige feest. Verjaardag is tenslotte een kindervakantie. En wie weerhoudt je ervan om de jarige een moment uit de kindertijd te geven, verbeeldingskracht te tonen en te acteren? Je kunt je bijvoorbeeld verkleden als Winnie-de-Pooh en Knorretje en onder de omgezette woorden van het lied "Winnie-de-Pooh leeft goed in de wereld", een pot presenteren waarop in groot formaat staat geschreven: HONING. En op de manier van communiceren die kenmerkend is voor Winnie de Poeh en Knorretje, wensen kenbaar te maken. En in een erwt - geld voor een zoet leven.

Stap 4

Of verkleed je als piraten en breng een enorme fortuinkist mee - een grote versierde doos. Nadat het is geopend, moeten ballonnen de lucht in gaan, met daarin notities-wensen, die de jarige moet lezen. En natuurlijk, aangezien dit een piratenschatkist is, moet er onderaan een grote geluksmunt (zelfgemaakt) zitten, waar je zowel geld in kunt stoppen als bijvoorbeeld een certificaat van een schoonheidssalon of paintballclub.

Aanbevolen: