Hoe Geef Je Een Vriend Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Vriend Een Verjaardag
Hoe Geef Je Een Vriend Een Verjaardag

Video: Hoe Geef Je Een Vriend Een Verjaardag

Video: Hoe Geef Je Een Vriend Een Verjaardag
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Als je vriend om de een of andere reden zijn eigen verjaardagsviering niet kan regelen, bereid dan een verrassing voor hem voor en verras hem zodat de felicitatie een leven lang herinnerd zal worden.

Hoe geef je een vriend een verjaardag
Hoe geef je een vriend een verjaardag

instructies:

Stap 1

Houd een echte vuurshow onder de ramen van je vriend. Om dit te doen, is het niet nodig om meesters-poysters (mensen die jongleren met vuur) uit te nodigen, het is voldoende om fakkels te kopen die fans op de tribunes gebruiken, te wachten tot het donker is, het nummer uit te zetten dat overeenkomt met de leeftijd van de vriend en het in te stellen goed bezig. Bel hem van tevoren en vraag hem om uit het raam te kijken. Kies bewezen pyrotechniek. Zorg ervoor dat het vurige spektakel de buren van je vriend niet in de weg staat. Denk aan beveiligingsmaatregelen.

Stap 2

"Stel" een vriend aan de vooravond van zijn verjaardag en neem hem mee de stad uit naar zijn datsja. Bereid daar een feest voor het hele weekend voor, een symbolisch banket of barbecue, drankjes en entertainment - muziek, sportuitrusting en meer. Nodig daar alle wederzijdse vrienden uit die hij graag zou zien. Informeer van tevoren naar de plannen van je vriend voor het weekend en zorg ervoor dat zijn ontvoering geen andere vrienden en familie afschrikt die tegenwoordig op hem rekenen.

Stap 3

Bereid je vriend voor op een traditionele Hollywood-filmverjaardag. Vraag hem onder elk voorwendsel om de sleutels van het appartement. Versier (en ruim zo nodig op) de kamer, bereid een feestelijke tafel voor, breng drankjes mee. Verstop je in het appartement zodat je vriend je niet meteen kan zien, en als hij binnenkomt, roep je vrolijk: "Gefeliciteerd met je verjaardag!" Bekijk voor dergelijke felicitaties verschillende films en probeer alle belachelijke situaties uit te sluiten.

Stap 4

Nodig je jarige uit voor een sportevenement in jouw stad. Spreek vooraf met de organisatoren af dat de presentator, die het publiek tijdens de pauzes tussen de helften (perioden, feestjes) entertaint, je vriend(in) zal feliciteren. Indien mogelijk kun je onderhandelen met een van de spelers van je favoriete team of een groep cheerleaders zodat felicitaties van hun lippen komen.

Aanbevolen: