Hoe Vier Je Het 50-jarig Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Het 50-jarig Jubileum?
Hoe Vier Je Het 50-jarig Jubileum?

Video: Hoe Vier Je Het 50-jarig Jubileum?

Video: Hoe Vier Je Het 50-jarig Jubileum?
Video: UNO 50-JARIG JUBILEUM DLC LAUNCH TRAILER 2024, Maart
Anonim

Het jubileum is niet alleen een feestdag, het is een enorme verantwoordelijkheid. Je bent tenslotte niet langer alleen een jarige, je bent een held van de dag. Het is tijd om na te denken over wat je hebt gedaan, welke resultaten je hebt bereikt en wat er nog in het verschiet ligt. De belangrijkste jubilea worden gevierd vanaf het vijftigste levensjaar. In dit geval moet de vakantie luxueus, helder en, zoals ze zeggen, op grote schaal zijn, in de beste Russische tradities.

Hoe vier je het 50-jarig jubileum?
Hoe vier je het 50-jarig jubileum?

instructies:

Stap 1

Je moet alles goed plannen, dat wil zeggen, beslissen hoe en waar je het gaat vieren. De viering kan worden gehouden in een café, restaurant, nachtclub of appartement.

Stap 2

In de voorbereidende fase moet u het geschatte bedrag berekenen dat de viering u zal kosten, en ook een menu opstellen.

Stap 3

Zo'n probleem als het vinden van een toastmaster moet je van tevoren aanpakken. U moet het scenario van de vakantie kennen. Daarnaast kun je het samen met de toastmaster maken, waarbij je de nodige aanpassingen en wensen maakt. De begeleider kan een professional of een familielid of vriend van u zijn.

Stap 4

Nadat je een restaurant hebt gehuurd, een toastmaster hebt besteld, het menu hebt geleerd, is het tijd om uitnodigingen te schrijven en te versturen. Ze moeten in een formele stijl en een plechtige toon worden geschreven. Uitnodigingen worden in de regel drie of vier weken voor het jubileum verstuurd. Dit wordt gedaan zodat uw gasten tijd hebben om zich voor te bereiden, want ze zullen op zoek zijn naar een solide geschenk voor de held van de dag, en dit kost, ziet u, tijd.

Stap 5

Aan de vooravond van het jubileum is het gebruikelijk om de zaal te versieren. Hij is versierd met verschillende slingers, ballen enzovoort. Ook worden vaak natuurlijke bloemen gebruikt. Het zal leuk zijn als familie en goede vrienden een grappige muurkrant maken met foto's van de held van de dag. Deze muurkranten en posters zijn in elke winkel te koop.

Stap 6

Op de dag van het jubileum begint de gastheer met de viering, dan wordt de eerste toast uitgesproken en begint het feest. Maar de vakantie verandert niet alleen in het proces van het eten van voedsel, aangezien de toastmaster het verloop van de vakantie controleert. Het hangt van zijn vaardigheden en talent af hoe dynamisch en helder de vakantie zal zijn. Alle gasten moeten deelnemen aan verschillende wedstrijden, liedjes zingen, spelen enzovoort. Dit wordt meestal gevolgd door dansen op de klanken van livemuziek of een optreden van een gastartiest.

Stap 7

Aan het einde van de vakantie spreekt de held van de dag zijn gasten aan met een vooraf voorbereid antwoord. Hij kan ook gasten en souvenirs geven. De vakantie zal onvergetelijk blijken te zijn en onbeschrijfelijke gevoelens geven die vele jaren in het geheugen van zowel de held van de dag als zijn gasten zullen blijven.

Aanbevolen: