Waar Te Gaan In Moskou Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan In Moskou Op Je Verjaardag
Waar Te Gaan In Moskou Op Je Verjaardag

Video: Waar Te Gaan In Moskou Op Je Verjaardag

Video: Waar Te Gaan In Moskou Op Je Verjaardag
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, April
Anonim

Verjaardag is een persoonlijke feestdag die je altijd op een speciale manier wilt vieren. Om dit te laten slagen, moet u van tevoren een vakantie plannen, alle details leren en een geselecteerde stoel boeken of tickets kopen.

Zorbing
Zorbing

instructies:

Stap 1

Een actief, bruisend feest zal jonge mensen vol energie aanspreken. Een geweldige manier om je als kinderen te voelen, rond te dwalen, een pauze te nemen van de ontberingen van het volwassen leven - een reis naar het waterpark met een groot gezelschap. Op het grondgebied van waterparken zijn er meestal niet alleen glijbanen en zwembaden, maar ook sauna's, jacuzzi's, bars en spa's. In sommige waterparken in de hoofdstad kun je een hele zaal reserveren voor een geweldig feest.

Stap 2

Het Zorbing-centrum in Krylatskoye is een niet-triviale optie om een persoonlijke vakantie te vieren. Zorbing is een heldere attractie, een persoon in een enorme transparante bal wordt van dijken of bergen naar beneden gerold. Natuurlijk is zorbing beter geschikt voor de zomer of vroege herfst, maar in ieder geval zal deze leuke rit goede herinneringen achterlaten. En je kunt het feest voortzetten in een van de kunstcafés of clubs in Moskou. U kunt bijvoorbeeld een taverne huren op de "Annushka" -rails, deze tram met interessante inhoud (23 zitplaatsen, een bar, een uitstekend menu) rijdt door Moskou van Chistye Prudy naar de universiteit.

Stap 3

Liefhebbers van rustig vermaak kunnen terecht in de grote uitgaanscentra, die in de hoofdstad zo talrijk zijn. Hier kun je gokautomaten spelen, of misschien bowlen, biljarten of zelfs airhockey. Tegelijkertijd is er bijna altijd een gezellig ketenrestaurant in de buurt van zo'n centrum, waar je ter ere van je verjaardag een indrukwekkende korting kunt krijgen op alle menu's, vooral vergeet niet je paspoort of een ander document mee te nemen met jou.

Stap 4

Liefhebbers van schone kunsten kunnen op hun verjaardag naar een concert van een symfonieorkest, een favoriete muzikant, naar een toneelvoorstelling en misschien naar een opera of ballet gaan. In dit geval kun je het beste vooraf kaartjes kopen of reserveren om de beste plaatsen te kunnen kiezen, wat ongetwijfeld belangrijk is op een verjaardag.

Aanbevolen: