Wat Kan Het Gooien Van Een Boeket Op Een Bruiloft Vervangen?

Wat Kan Het Gooien Van Een Boeket Op Een Bruiloft Vervangen?
Wat Kan Het Gooien Van Een Boeket Op Een Bruiloft Vervangen?

Video: Wat Kan Het Gooien Van Een Boeket Op Een Bruiloft Vervangen?

Video: Wat Kan Het Gooien Van Een Boeket Op Een Bruiloft Vervangen?
Video: Een corsage maken 2024, April
Anonim

Er zijn veel aangename tradities in huwelijksceremonies. Een van hen gooit een boeket. Jonge mensen streven er echter naar om sommige tradities te diversifiëren, waardoor hun trouwdag echt gedenkwaardig wordt.

Wat kan het gooien van een boeket op een bruiloft vervangen?
Wat kan het gooien van een boeket op een bruiloft vervangen?

Moderne boeketten zijn niet alleen zwaar, ze zijn ook ongelooflijk mooi - ze belichamen de meest originele ontwerpideeën. Zulke bloemstukken wil je helemaal niet gooien, om niet te bederven. Dus is er een alternatief voor het gooien van een boeket op een bruiloft?

Linten

Een zeer creatieve en interessante benadering van de gevestigde traditie. De bruid houdt een boeket in haar hand en knijpt daarmee de uiteinden van de veelkleurige linten. Slechts één ervan is aan het boeket bevestigd. De tweede uiteinden van de linten worden ingenomen door ongehuwde meisjes. Bij het signaal beginnen ze aan de linten te trekken. Het meisje dat het boeket krijgt, gaat natuurlijk binnenkort trouwen.

Snoepgoed

Bereid kleine stukjes papier voor, waarvan er één een afbeelding van een boeket zal hebben, en schrijf op de rest goede wensen. Wikkel deze stukjes papier in snoeppapiertjes. Ongetrouwde meisjes moeten een snoepje tevoorschijn halen totdat iemand een afbeelding van het boeket krijgt.

Er is een klein alternatief voor deze methode. De namen van alle ongetrouwde meisjes staan op stukjes papier. Dat meisje, wiens naam de bruid zal uittrekken en een boeket zal ontvangen.

Rondedans

De bruid komt in een kring van ongehuwde meisjes en begint te bewegen met haar ogen dicht, bijvoorbeeld met de klok mee, en de meisjes in de tegenovergestelde richting. Zodra de muziek stopt met spelen, geeft de bruid haar boeket aan het meisje voor haar.

Meerdere boeketten uit één

Het ziet er origineel uit als het tijdens het gooien van het boeket in verschillende kleine wordt verdeeld en niet één vriendin het geliefde bloemstuk ontvangt, maar meerdere tegelijk. Het zal voor specialisten niet moeilijk zijn om zo'n boeket te maken. Het belangrijkste is om uw wensen duidelijk uit te leggen bij het bestellen van een boeket.

Magische kist

Hiervoor wordt een kleine wedstrijd georganiseerd. Het bruidsboeket zit opgesloten in een kleine kist. De meisjes zijn dubbele sleutels aan het uitzoeken, waaronder één origineel. De gelukkige die het slot weet te openen en een boeket krijgt.

Welke optie je ook kiest, het gooien van het boeket blijft een van de spannende momenten. Wees niet bang om te fantaseren, bedenk iets nieuws en origineels.

Aanbevolen: