Hoe Feliciteer Je Met Je Afstuderen

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Je Afstuderen
Hoe Feliciteer Je Met Je Afstuderen

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Afstuderen

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Afstuderen
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, Mei
Anonim

Afstuderen van school is een vakantie voor een recente student. Hij heeft met succes de eerste fase van het onderwijs doorstaan en vanaf die dag gaat hij de volwassenheid in, leert hij obstakels te overwinnen en zoekt hij naar zijn plaats. Doe iets aardigs voor uw kind - feliciteer hem met deze belangrijke gebeurtenis.

Hoe feliciteer je met je afstuderen
Hoe feliciteer je met je afstuderen

instructies:

Stap 1

Misschien weet u van welk cadeau uw kind droomt: een nieuwe laptop, een reis naar het buitenland, een stijlvol gadget of geld voor een opleiding in een zomerdansschool. Maak zijn droom waar. Bovendien is de reden hiervoor zeer zwaar - uw kind heeft elf jaar geweldig werk geleverd.

Stap 2

Zet een feesttafel neer ter ere van je zoon of dochter. Laat de favoriete gerechten van je kind op tafel staan. Je kunt de kamer ook decoreren, bijvoorbeeld een poster tekenen op een Whatman-papier, ballonnen ophangen. Nodig familieleden of vrienden van je afgestudeerde uit als je een goede verstandhouding met hen hebt. En natuurlijk moeten er zoveel mogelijk warme woorden worden gezegd tegen de student van gisteren. Laat je kind weten dat je trots op hem bent.

Stap 3

Na het afstuderen gaat uw kind waarschijnlijk naar een universiteit, die in een andere stad kan zijn gevestigd. In ieder geval zal hij minder tijd hebben om je te zien. Waarom niet profiteren van de afgelopen zomer en zijn middelbare schoolopleiding vieren met een gezinsvakantie, terwijl de oud-student nog niet is gegrepen door de toelatingsgolf? Dat kan een trip naar de oude Europese hoofdstad zijn, of een wandeling die je met het hele gezin maakt.

Stap 4

Misschien heeft uw kind al een besluit genomen over zijn toekomstige beroep. Laat zien dat je zijn keuze goedkeurt. Tijdens school was de student veilig, hij hoefde niet na te denken over de toekomst of moeilijke problemen op te lossen. Nu heeft hij uw steun hard nodig. Als de aanvrager speciaal gereedschap nodig heeft - doeken en penselen voor een kunstenaar, een gereedschap voor een muzikant, een witte jas voor een arts - koop deze dingen. Praat met een oud-student over zijn specialiteit, prijs zijn keuze, vraag wat hij precies van plan is te gaan doen. Ondersteuning en goedkeuring van het levenspad is het beste cadeau voor een jong meisje of jonge man om af te studeren.

Aanbevolen: