Hoe Maak Je Een Toast Op Je Geliefde Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Toast Op Je Geliefde Vriend
Hoe Maak Je Een Toast Op Je Geliefde Vriend

Video: Hoe Maak Je Een Toast Op Je Geliefde Vriend

Video: Hoe Maak Je Een Toast Op Je Geliefde Vriend
Video: EGG over gemakkelijk - Hoe PERFECT OVER EASY EIEREN demonstratie maken 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig zijn uitbundige vakantiefeesten bijna uit de mode. Mensen brengen vakanties door in cafés en restaurants, en als ze gasten uitnodigen voor een etentje, is het meer een bijeenkomst dan een feestelijke buffettafel. Dit betekent echter helemaal niet dat bij ouderwetse feesten ook feestelijke toasts tot het verleden behoren.

Hoe maak je een toast op je geliefde vriend
Hoe maak je een toast op je geliefde vriend

Vergeet leeftijd

Zelfs als de gelegenheid een verjaardag is, bedenk dan dat het niet erg tactvol is om een vrouw weer aan haar leeftijd te herinneren. Uiteindelijk ga je je niet herinneren hoe oud je vriendin is, maar om te benadrukken hoe dierbaar ze voor je is. Concentreer je hierop. Zeg in een felicitatietoast hoe huishouden ze is, hoe lekker ze is, of hoe ze weet hoe ze kleding moet kiezen. Ook een leuk onderwerp voor een toost is een hobby.

Complimenten over uiterlijk en goede conditie komen altijd van pas. Ken echter de maat en spreek niet te openhartige vleierij. Als een vriendin minder dan honderd kilo weegt, moet je haar ideale figuur natuurlijk niet prijzen. En het onderwerp uiterlijk en leeftijd, als het pijnlijk is, is het beter om helemaal niet aan te raken.

Toast in vers

Als je zelf poëzie voor je vriendin kunt schrijven, prima. Een mooier cadeau was niet denkbaar. Als je niet zo'n talent hebt, zijn er internet of wenskaarten die je te hulp zullen komen. Onthoud echter dat alleen opstaan en het lezen van het kwatrijn dat op de gekochte kaart staat, niet de beste manier is om u te feliciteren. Gedichten zijn goed als je ze oprecht reciteert. Probeer een paar warme woorden namens jezelf te zeggen en eindig je toespraak met poëzie. Dit zal een sterkere indruk maken en zal zeker alle gasten bevallen.

Vrouwelijke vriendschap

Een eeuwig thema voor grappen en anekdotes is vrouwelijke vriendschap. Velen zijn er om de een of andere reden zeker van dat het niet bestaat. Ben je het er niet mee eens? Een toost is een mooie gelegenheid om anderen nogmaals te vertellen dat er vrouwelijke vriendschap bestaat. Hier kun je een grappig verhaal uit je leven oproepen en je optreden ook opfleuren met een anekdote of parabel. Goede vrienden zijn tegenwoordig erg moeilijk te vinden. Zelfs als uw felicitaties niet mooi zijn, zullen eenvoudige, oprechte woorden altijd een aangename indruk op het publiek maken. Vertel ons gewoon waarom je zoveel van je vriendin houdt. Soms is dit voldoende.

Aanbevolen: