Hoe Schrijf Je Een Goede Groet?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Goede Groet?
Hoe Schrijf Je Een Goede Groet?

Video: Hoe Schrijf Je Een Goede Groet?

Video: Hoe Schrijf Je Een Goede Groet?
Video: Hoe schrijf je een goede motivatiebrief? | Magnet.me Carrièretips 2024, April
Anonim

Een wenskaart kan zowel een laatste toevoeging aan een cadeau zijn als een zelfstandig cadeau, afhankelijk van de ontwerpstijl. Er zijn geen strikte eisen aan de felicitaties die erin staan geschreven, maar er moeten wel een paar regels in acht worden genomen.

Hoe schrijf je een goede groet?
Hoe schrijf je een goede groet?

Noodzakelijk

  • - concept en blauwe pen;
  • - ansichtkaart;
  • - gekleurde stiften, klatergoud, glitters, enz.

instructies:

Stap 1

Kies een ansichtkaart met uiterste zorg. Als u uw eigen bericht wilt achterlaten, zorg er dan voor dat er geen felicitatietekst in de fabriek staat. In dit geval heeft u, behalve het woord "gefeliciteerd" en de handtekening, niets te schrijven.

Stap 2

Let naast de tekst ook op de afbeelding. De markt voor geschenken en aanverwante producten is rijk, u zult gemakkelijk een ansichtkaart vinden met een foto die uw relatie met de held van de gelegenheid weerspiegelt. Een treffend voorbeeld is een bijnaam ter ere van een dier of gedrag.

Stap 3

Zorg ervoor dat u een envelop met de ansichtkaart meeneemt. In de regel zit het in de kit, maar veel mensen vergeten het bij het kopen. In dit geval ziet de ansichtkaart er slordig uit. Bovendien kan de envelop zelf een apart kunstwerk worden bij het decoreren van een ansichtkaart.

Stap 4

Begin met het schrijven van uw begroetingen in een concept. Beperk jezelf onmiddellijk tot 5-6 regels (de handtekening niet meegerekend). Ten eerste is een ansichtkaart geen manuscript van een historische roman. Ten tweede moet uw bericht in een paar seconden worden gelezen, omdat er andere geschenken zullen zijn.

Stap 5

Het is niet nodig om je in poëzie uit te drukken. Schrijf in proza bij twijfel over je talent. Als het belangrijk voor je is om poëzie te gebruiken, en zelfs speciaal voor de gelegenheid geschreven, zoek dan op internet naar een dichter die voor je zal schrijven. In de regel zijn de prijzen van dergelijke auteurs vanaf 50 roebel. per lijn. Wanneer u rekening houdt met het benodigde volume, bent u een beetje kwijt.

Stap 6

Denk aan een anekdotische of kritieke situatie waarin je met een vriend terecht bent gekomen, beschrijf het vanuit jouw standpunt. Zorg ervoor dat je de eigenschappen benadrukt die op dit moment aan je zijn onthuld in een persoon.

Stap 7

Maak in de laatste woorden van de ansichtkaart zoiets als het volgende: Blijf altijd hetzelfde (hetzelfde). Gefeliciteerd”- en teken.

Stap 8

Gebruik viltstiften om de wenskaart van het ontwerp te herschrijven. Versier met glitters. Versier de hoofdletters en de naam van je vriend eventueel met klatergoud. Versier ook de envelop.

Aanbevolen: