Van Welke Cadeaus Houden Mannen?

Inhoudsopgave:

Van Welke Cadeaus Houden Mannen?
Van Welke Cadeaus Houden Mannen?

Video: Van Welke Cadeaus Houden Mannen?

Video: Van Welke Cadeaus Houden Mannen?
Video: 10x Origineel cadeau voor een man - FEMME 2024, Maart
Anonim

Vrouwen vragen zich vaak af wat ze een bekende man moeten geven, hoe ze hem kunnen plezieren met een geschenk. Er wordt algemeen aangenomen dat de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht de voorkeur geven aan praktische geschenken.

Van welke cadeaus houden mannen?
Van welke cadeaus houden mannen?

instructies:

Stap 1

Iedereen kent de traditionele lijst met cadeaus voor mannen: eau de toilette, scheeraccessoires, een stropdas en clips ervoor, horloges, schoenen, mutsen, sjaals, riemen, overhemden, handschoenen of brillen. Rokende mannen krijgen vaak dure buitenlandse tabak, sigaren of een aansteker cadeau. Kantoormedewerkers zullen blij zijn met een dure set kantoorbenodigdheden, een stijlvolle aktetas, een leren portemonnee of een originele fotolijst. Goede alcohol wordt meestal aangeboden aan leidinggevenden.

Stap 2

Er is een mening dat verfijnde dingen die zijn ontworpen om het oog te behagen, een man niet zullen behagen. Maar als hij een echte kenner van kunst en antiek is, zal hij het hem aangeboden schilderij op zijn waarde kunnen schatten. Een man die om zijn uiterlijk geeft, zal blij zijn met een duur Frans parfum of stropdas met het patroon van een auteur.

Stap 3

Het is gemakkelijk genoeg om een cadeau te kiezen voor een jonge man die niet bijzonder pretentieus is. Het is gemakkelijk te raden wat een autoliefhebber, jager of visser kan plezieren, ze zullen de geschenken die bij hun hobby's horen leuk vinden.

Stap 4

Het is problematischer om een cadeau te kiezen voor een volwassen, succesvolle man in het leven. Zo iemand stelt hoge eisen aan zowel zijn spullen als zijn gaven. Hij zal hoogstwaarschijnlijk van modern speelgoed houden, zoals het exemplaar van de auteur van een biljartkeu of een tennisracket.

Stap 5

De man zal een blij en ongewoon geschenk zijn. Ook als hij bijvoorbeeld niet golft, kun je hem een set golfclubs aanbieden. Zo'n geschenk kan hem in de richting van golf duwen en zijn leven fleuren.

Stap 6

Elke vertegenwoordiger van het sterkere geslacht zal van onverwachte geschenken houden. Het kan een uitstapje zijn met vrienden naar de natuur, vissen of barbecueën. Het is wenselijk dat dit een echte verrassing voor hem is.

Stap 7

Moderne mannen zijn gericht op succesvolle carrières. Daarom kunnen ze blij zijn met zaken die te maken hebben met werk of ambitie. Dergelijke items moeten prestige en bruikbaarheid combineren, bovendien kunnen ze de status van een man en zijn hobby's combineren. Het kan een luxe horloge zijn van Zwitserse fabrikanten, een nieuwe aanpassing van een mobiele telefoon of PDA, sieraden voor mannen of een bijgewerkte versie van een navigatieapparaat. U kunt ook een individueel zakelijk accessoire bestellen met een gepersonaliseerde gravure.

Aanbevolen: