Hoe Vind Je Cadeaus Voor Mannen

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Cadeaus Voor Mannen
Hoe Vind Je Cadeaus Voor Mannen

Video: Hoe Vind Je Cadeaus Voor Mannen

Video: Hoe Vind Je Cadeaus Voor Mannen
Video: Hoe vind je het perfecte cadeau? 2024, April
Anonim

Het kiezen van een cadeau voor een man in een tijdperk waarin er geen tekort aan goederen is, kan een echt "struikelblok" zijn. De klassieke lijst met geschenken voor het schone geslacht - bloemen, een doos chocolaatjes, cosmetica, parfums, mooi ondergoed - is immers praktisch nutteloos in het geval van een man. Bovendien kan zo'n geschenk door hen met verbijstering of zelfs regelrechte wrok worden waargenomen.

Hoe vind je cadeaus voor mannen
Hoe vind je cadeaus voor mannen

instructies:

Stap 1

Begrijp dit simpele ding: mannen hechten weinig waarde aan verrassingen. Het komt vaak voor dat een vrouw opbrandt van nieuwsgierigheid, zich afvragend wat ze haar zullen geven, dus is ze terughoudend om vragen te beantwoorden als: nou ja, wen op zijn minst wat je zou willen. Dit zal geen verrassing zijn. En mannen geloven dat nieuwsgierigheid een puur vrouwelijke kwaliteit is, ongepast voor de sterkere seks. Daarom, als je iemand oprechte vreugde wilt brengen met je geschenk, probeer dan uit te vinden wat hij zou willen ontvangen. Vraag het tenslotte direct aan.

Stap 2

Als je een antwoord hebt gekregen, bedenk dan geen cadeau-optie. Een vrouw zou zo'n vraag ontwijkend beantwoorden, ze denkt dat er in het antwoord van de man een soort dubbele bodem schuilt. En hij probeert erachter te komen wat hij echt bedoelde. Als gevolg hiervan geeft hij hem het "juiste", maar absoluut onnodige ding. Of zo'n geschenk een man vreugde zal brengen, is een puur retorische vraag.

Stap 3

Onthoud dat mannen precies zeggen wat ze denken. Als je geliefde bij het beantwoorden van de vraag met zijn vinger naar de etalage van een sportwinkel wees: "Dit zijn de halters", dan wil hij ze. Maak je geen zorgen over de vraag: "Maakte hij geen grapje, en waarom had hij ze nodig?" Hij zei dat het dan nodig is. Misschien besloot hij te gaan sporten, om zijn figuur strakker te maken. Koop deze dumbbells voor hem. Regel de bezorging of vraag een collega of familielid om hulp.

Stap 4

Als je nog steeds niet naar een geschenk wilt vragen, probeer dan te bepalen wat een man gelukkig zou maken, gebaseerd op zijn smaak, gewoonten en hobby's. Houdt hij van paddenstoelen plukken? Koop een kompas voor hem om het navigeren in het bos gemakkelijker te maken. Of een mooi, geïllustreerd boek over paddenstoelen. Is de man een fervent visser? Presenteer een set kunstaas of een spinhengel (hier is het echter beter om vooraf met een andere visliefhebber te overleggen). Of is hij misschien een fervent theaterbezoeker? Presenteer twee tickets voor zijn favoriete show (zelfs als je niet blij bent met deze show). Hij repareert graag iets, maakt een vakman? De gereedschapskist zal precies goed zijn.

Aanbevolen: