Hoe Een Baby Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Baby Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen
Hoe Een Baby Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen

Video: Hoe Een Baby Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen

Video: Hoe Een Baby Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen
Video: Gelukkige Verjaardag 2024, April
Anonim

Verjaardag is altijd een spannend en langverwacht evenement, vooral voor kinderen. Niet alle ouders weten echter hoe ze hun baby moeten feliciteren, zodat deze dag voor altijd in zijn geheugen zal blijven, als een magisch en fascinerend sprookje.

Hoe een baby een gelukkige verjaardag te wensen
Hoe een baby een gelukkige verjaardag te wensen

instructies:

Stap 1

Versier de babykamer in de vroege ochtend. Als decoratie kun je ballonnen, bloemen, posters, heldere afbeeldingen, applicaties, speelgoed en zelfs slingers gebruiken. Als gevolg hiervan moet de sfeer in de kinderkamer feestelijk en elegant zijn. Men moet de kamer echter niet overladen met versieringen, omdat individuele voorwerpen kunnen voorkomen dat het kind vrij door de kamer kan bewegen en snel zijn spullen kan vinden.

Stap 2

Maak je baby wakker met een aanhankelijk liedje of felicitatiegedichten. Onopvallend, om het kind niet bang te maken, hint hem over zijn vakantie. Kus en knuffel je baby zachtjes en geef hem een klein cadeautje dat hem zal opvrolijken en hem in een positieve stemming zal brengen. Het kan een speeltje, een boek of een verrassing zijn, gedecoreerd in een geschenkdoos met een feestelijke strik.

Stap 3

Bereid de kamer of hal voor op de komst van gasten met het kind. Laat je peuter helpen met het regelen van borden of het ophangen van ballonnen. Dit zal hem helpen de hele emotionele stemming van de komende vakantie te voelen.

Stap 4

Feliciteer bij aankomst van de gasten de jongste kinderen (tot 4 jaar) met een klein sprookje of een scène waarin de personages poppen of vermomde gasten aanwezig zullen zijn. Stel de presentatie niet uit, want de aandacht van deze kinderen is nog maar van korte duur. Geef tijdens de scène de baby regelmatig cadeaus of verrassingen die door jou of je gasten zijn voorbereid.

Stap 5

Feliciteer kinderen onder de 10-13 jaar met een vooraf voorbereid script, waarin actieve wedstrijden, muzikale pauzes, creatieve taken, quizzen met kleine cadeautjes moeten zijn. Gedurende deze periode moeten leeftijdsgenoten worden uitgenodigd voor de verjaardag van het kind en, zodat de kinderen zich niet benadeeld of achtergesteld voelen, geef ze aan het eind van de avond leuke cadeaus - dit kunnen eenvoudige chocolaatjes of dezelfde ballonnen zijn.

Stap 6

Communiceer de hele dag met uw kind, moedig hem aan, prijs hem. Besteed aandacht aan al zijn verzoeken of wensen. Op deze dag kan de baby veel worden toegestaan, zodat hij begrijpt dat deze vakantie alleen van hem is en dat hij vandaag het middelpunt van aandacht en universele liefde is.

Aanbevolen: