Hoe Een Dokter Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dokter Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?
Hoe Een Dokter Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Video: Hoe Een Dokter Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Video: Hoe Een Dokter Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?
Video: Gelukkige Verjaardag 2024, Mei
Anonim

Wilt u een gelukkige verjaardag wensen aan de arts die bijzondere gevoeligheid en aandacht voor u of uw dierbaren heeft getoond, uw kind heeft genezen, spoedeisende hulp heeft verleend, of misschien is deze arts uw collega of familielid? Probeer het op een originele manier te doen en benadruk dat hij niet zomaar een jarige is, maar dat hij een speciale roeping heeft.

Hoe een dokter een gelukkige verjaardag te wensen?
Hoe een dokter een gelukkige verjaardag te wensen?

instructies:

Stap 1

Ga naar een kantoorboekhandel en zoek een kaart die past bij het thema van de vakantie. Als het een jubileum is, kunt u een adres kopen met een geschikte datum. Misschien staat er een ansichtkaart op de foto of foto waarop enkele details staan die geschikt zijn voor de jarige.

Stap 2

Bereid uw begroetingstekst voor. U kunt op de juiste sites naar internet gaan en een gedicht kiezen waarvan de inhoud het meest overeenkomt met wat u in uw felicitaties wilt zeggen.

Stap 3

Schrijf je gedichten als je niets hebt gevonden dat overeenkomt met het beroep of de persoonlijke kwaliteiten van de jarige, en als je de kracht voelt om een originele gerijmde felicitatie te creëren.

Stap 4

Schrijf felicitaties in proza, als versificatie niet je sterkste punt is. Het is mogelijk dat dit helpt om je gevoelens en emoties beter over te brengen. Vergeet niet te vermelden welke positieve eigenschappen deze persoon heeft die tot bewondering kunnen leiden.

Stap 5

Schrijf de felicitatietekst met de hand, waarmee u uw respect en eerbied voor deze persoon kunt benadrukken.

Stap 6

Lees de jarige voor wat je hebt opgeschreven bij het geven van het geschenk, let op de juiste intonatie en geef de stemming van de tekst weer.

Stap 7

Schrijf een verjaardagsgroet op de dokterspagina op internet, als er geen mogelijkheid of intentie is om het persoonlijk te doen. Bij het versieren van felicitaties kunt u de tekeningen gebruiken die op de relevante sites worden aangeboden, of het is beter om uw verbeeldingskracht te tonen, wat zal helpen om de afbeelding thematisch geschikt te maken voor een specifieke gelegenheid.

Stap 8

Publiceer een felicitatie-aankondiging in de krant, waarin u erop let dat de jarige een dokter is, en schrijf over zijn professionele en menselijke kwaliteiten.

Stap 9

Kies eventueel een origineel cadeau. Je kunt iets kopen dat nodig is voor het werk van een hospik, of een gravure maken op een geschenk, met vermelding van het beroep van deze persoon in het opschrift en je dankbaarheid uitdrukken.

Aanbevolen: