Hoe Een Accountant Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Accountant Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?
Hoe Een Accountant Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Video: Hoe Een Accountant Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Video: Hoe Een Accountant Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?
Video: Gelukkige verjaardag, Jef! 2024, Mei
Anonim

Accountant is een verantwoordelijk beroep. En het is ook noodzakelijk om de vertegenwoordigers van dit beroep met alle verantwoordelijkheid op hun verjaardag te feliciteren. De stabiliteit en welvaart van de organisatie hangt immers voor een groot deel af van de werkzaamheden van de accountant.

Hoe een accountant een gelukkige verjaardag te wensen?
Hoe een accountant een gelukkige verjaardag te wensen?

instructies:

Stap 1

Overleg een paar dagen voor je verjaardag met collega's hoe je hem gaat feliciteren, wat je gaat geven en wat je moet zeggen.

Stap 2

Zorg ervoor dat u het management op de hoogte brengt dat uw accountant binnenkort jarig is. Het is mogelijk dat iemand van de bazen de wens uitspreekt om de jarige persoonlijk te feliciteren en hem zelfs een geschenk of een kleine bonus te geven, vooral als het niet alleen een verjaardag is, maar een jubileum.

Stap 3

Geld inzamelen voor een cadeau voor de accountant. Bepaal welk cadeau hij het leukst vindt. Dit kunnen voorwerpen zijn die elke accountant bekend zijn (schrijfinstrument, nieuwe boeken over boekhouding, organisator) of originele souvenirs die verband houden met professionele activiteiten (kussenkluis, vulpentester van bankbiljetten, tafelklok met wereldtijd). Bestel de graveur een inscriptie voor een geschenk met de meest oprechte felicitaties en wensen van het team. Vergeet niet om naast het cadeau ook het boeket bloemen te verzorgen.

Stap 4

Stel zelf samen of zoek op internet teksten voor felicitaties aan de accountant. Gelukwensen kunnen zowel prozaïsch als poëtisch zijn. Vermeld in de tekst zeker de professionele verdiensten (verantwoordelijkheid, stiptheid, geletterdheid) en de beste persoonlijke kwaliteiten van uw accountant, onmisbaar in elk team (responsiviteit, oplettendheid, vriendelijkheid).

Stap 5

Denk aan je studententijd en bereid, indien mogelijk, een paar scènes of nummers voor ter ere van je favoriete accountant. Schetsscenario's kunnen heel verschillend zijn, maar ze moeten allemaal op de een of andere manier betrekking hebben op het dagelijkse leven op kantoor. In elk team zijn er veel onderwerpen voor dergelijke scènes.

Stap 6

Zoek uit of uw accountant verjaardagsfeestjes met collega's plant en bepaal vooraf wie wat aan tafel mag brengen of kopen. Als de accountant een jubileum heeft, help hem dan een banket te organiseren op het werk of in een restaurant, waarbij je zelf een deel van de kosten draagt.

Aanbevolen: