Hoe Leraren Te Feliciteren Bij Het Afstuderen

Inhoudsopgave:

Hoe Leraren Te Feliciteren Bij Het Afstuderen
Hoe Leraren Te Feliciteren Bij Het Afstuderen

Video: Hoe Leraren Te Feliciteren Bij Het Afstuderen

Video: Hoe Leraren Te Feliciteren Bij Het Afstuderen
Video: ДУБАЙ: ПЛЮСЫ и МИНУСЫ. Как я жил в Дубае 2024, Mei
Anonim

Elk jaar verlaten in het hele land tientallen jonge mannen en vrouwen de schoolmuren om volwassen te worden. De laatste gebeurtenis van hun schoolleven is het afstudeerfeest. Felicitaties en woorden van dankbaarheid aan leraren zijn een integraal onderdeel van elk schoolbal.

Hoe leraren te feliciteren bij het afstuderen
Hoe leraren te feliciteren bij het afstuderen

Noodzakelijk

Gedichten, muziek, zang

instructies:

Stap 1

Maak een script voor uw felicitaties. Het mag niet te lang duren om niet alle aanwezigen te vermoeien, maar het mag ook niet te kort zijn. 10-15 minuten is genoeg. Selecteer wie je klas zal vertegenwoordigen op het schoolbal. Meestal is dit het hoofd van de klas en zijn assistent. Voor een meer harmonieuze perceptie worden een jongen en een meisje gekozen, maar dit is geen regel, eerder een aanbeveling.

Stap 2

Het script voor uw felicitaties kan uit meerdere of één gedicht bestaan. Je kunt ook een liedje zingen als felicitatie voor de leerkrachten. Het is wenselijk dat de gedichten en het lied van hun eigen samenstelling waren. Als er geen dergelijke talenten in je klas zijn, kun je de hulp inroepen van dichters of, in een volledig wanhopige situatie, felicitaties downloaden van internet. Wat de liedjes betreft, kies de juiste muziek en "zet" er gewoon de tekst op. Zowel leden van uw klas als alle afgestudeerden kunnen het lied zingen. Om het nummer echt mooi te laten klinken, is het raadzaam om de hulp van een professionele choreograaf in te schakelen.

Stap 3

Het samenstellen van een aparte felicitatietekst voor elke leraar afzonderlijk is een nogal arbeidsintensieve taak. Het is echter noodzakelijk om elk onderwerp van het schoolcurriculum en, dienovereenkomstig, de leraar te markeren. Maar voor de klassenleraar en het schoolbestuur kun je een aparte felicitatie bedenken.

Stap 4

Op het afstudeerfeest is het gebruikelijk om leraren kleine souvenirs en geschenken te geven. Bestel ansichtkaarten bij de drukkerij met de felicitatietekst die je gaat lezen. in plaats van een foto op een ansichtkaart, kun je een gewone foto van je klas gebruiken - dergelijke felicitaties zullen lang in het geheugen van leraren blijven. U kunt uw souvenirs schenken op het moment dat u de juiste persoon vermeldt in uw felicitatie.

Stap 5

Spreek met de organisatoren van het schoolbal af wanneer u precies uw felicitaties zult bezorgen. Dit kan tijdens het ceremoniële gedeelte na de uitreiking van de certificaten, of tijdens het onofficiële gedeelte, tijdens het amusementsprogramma. In het tweede geval kan het felicitatiescenario langer zijn.

Aanbevolen: