Wat Doet Een Weddingplanner?

Inhoudsopgave:

Wat Doet Een Weddingplanner?
Wat Doet Een Weddingplanner?

Video: Wat Doet Een Weddingplanner?

Video: Wat Doet Een Weddingplanner?
Video: WithLotte || Afl. 1 Dagboek van een weddingplanner || LINDA.tv 2024, April
Anonim

In Europese landen wordt het beroep van huwelijksmanager lange tijd als zeer populair beschouwd. In Rusland zijn ze meer gewend om op eigen kracht te vertrouwen. Maar het is makkelijker voor een professional om een bruiloft te organiseren met zijn eigen ervaring en connecties. Bovendien zorgt de aanwezigheid van zo'n specialist bij de viering ervoor dat de pasgetrouwden echt van de vakantie kunnen genieten en zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijke problemen.

Wat doet een weddingplanner?
Wat doet een weddingplanner?

Beroep - weddingplanner

Een weddingplanner is een persoon die een huwelijksfeest organiseert en coördineert. Als je niet in details treedt, kun je gerust zeggen dat hij alles doet. Het hangt van de steward af hoe succesvol de bruiloft zal zijn, hoe precies de ene actie zal worden vervangen door de andere, evenals de naleving van de kleine dingen die de hele vakantie kunnen verpesten. Eerst stelt de coördinator een trouwplan op. Om dit te doen, leert hij grondig van de bruid en bruidegom hun ideeën over de vakantie, mogelijke onderwerpen en de nodige verduidelijkingen. Tijdens het gesprek legt de gastheer de subtiliteiten en kenmerken van thematische en nationale bruiloften uit, waardoor de keuze gemakkelijker wordt. Daarnaast zoekt de organisator uit wat het budget is en maakt daarvoor een inschatting, waar je op kunt besparen en waar je beter niet op kunt besparen.

Taken

Het is de steward die een goede toastmaster of bruiloftsgastheer moet vinden die het gewenste script zal schrijven en de viering op het hoogste niveau kan houden. Daarna selecteert de organisator, samen met of zonder hen, maar op basis van de gestelde wensen een fotograaf, visagist, bloemist en videograaf. Ook moet de facilitator de leider helpen een creatief team te vinden dat de gewenste ideeën in het script zal implementeren.

De organisator is verantwoordelijk voor het vinden van een restaurant en het selecteren van een menu, het bestellen van een taart en alcoholische dranken, evenals instructies voor het serveren en decoreren van de zaal. De steward moet samenwerken met de gasten die de bruiloft bijwonen. Misschien wil een van hen helpen bij het organiseren van een vakantie of het organiseren van wedstrijden. Bovendien is het de steward die de pasgetrouwden meestal vertrouwen om de gasten op de hoogte te stellen van de lijst met gewenste of onnodige geschenken.

Op de trouwdag moet de manager het werk coördineren van alle mensen die bij de bruiloft betrokken zijn en ervoor zorgen dat hun taken nauwkeurig worden uitgevoerd. Je moet ervoor zorgen dat de kapper en visagist de bruid op tijd hebben voorbereid en dat de bruidegom het boeket heeft kunnen kopen. Vervolgens wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van auto's, kleine spulletjes voor de bruiloft, de aanwezigheid van alle gasten en getuigen. In geval van overmacht moet de organisator de overlays verwijderen voordat de genodigden en pasgetrouwden ze opmerken.

In het restaurant zorgt de manager ervoor dat de tafels niet leeg zijn, alcohol op tijd wordt geserveerd en de obers niet proberen vals te spelen. Het is zijn verantwoordelijkheid om toe te zien op de tijdige betaling van alle geleverde diensten en de uitvoering van overeenkomsten. De organisator coördineert niet alleen het feest zelf, maar ook het einde ervan, totdat alle deelnemers de bruiloft verlaten. Het werk van een bruiloftsmanager ontlast de geliefden van de verantwoordelijkheid voor het organiseren van de vakantie. Hierdoor kunt u genieten van het feest zonder na te denken over de kleine dingen en plannen.

Aanbevolen: