Hoe Maak Je Een Bruiloft Origineel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bruiloft Origineel
Hoe Maak Je Een Bruiloft Origineel

Video: Hoe Maak Je Een Bruiloft Origineel

Video: Hoe Maak Je Een Bruiloft Origineel
Video: Hoe maak je bruiloft haar kam. DIY Craft idee tutorial 2024, April
Anonim

Nadat u zich heeft aangemeld bij de burgerlijke stand, kijken al uw dierbaren uit naar de bruiloft. Maar de toekomstige pasgetrouwden worden geconfronteerd met de vraag hoe ze de vakantie kunnen doorbrengen, zodat de gasten na jaren met plezier aan dit feest zullen terugdenken. Om dit te doen, moet je de bruiloft origineel maken.

Hoe maak je een bruiloft origineel
Hoe maak je een bruiloft origineel

instructies:

Stap 1

Dit betekent niet dat u, tot ontevredenheid van uw schoonmoeder of schoonmoeder, het traditionele losgeld van de bruid moet opgeven, bloemen moet leggen bij het eeuwige vuur en de ceremonie van het verwijderen van de sluier. De originaliteit van de bruiloft wordt niet bepaald door deze tradities en rituelen. Er zijn veel manieren en ideeën om uw bruiloft origineel te maken, zowel duur als volledig gratis, zowel complex als gemakkelijk uit te voeren. Laten we eens kijken naar de meest interessante manieren en ideeën.

Stap 2

Er kunnen buitenbruiloften worden georganiseerd. En dan hangt het allemaal af van je verbeelding. Het kan een off-site trouwregistratie zijn aan de oever van een vijver in een gezellig prieel verstrengeld met klimop en struikrozen, of in het midden van een schoon veld onder een baldakijn van vloeiende zijde en transparante chiffon, versierd met verse bloemen.

Stap 3

Het idee om de bruiloft in tenten te vieren is heel origineel. Stel je een rivieroever voor, een tentenstad, alles is versierd met ballonnen en linten, de bruidegom is in een oude spijkerbroek en een hemd, er wordt een roos in het knoopsgat gestoken, de bruid is in korte broek en een T-shirt, met een sluier en een kousenband. Zo'n bruiloft zal je vrienden zeker onthouden. Zorg er echter voor dat u voor een aangename herinnering muggenspray, blessuremedicatie en warme dekens meeneemt.

Stap 4

Een andere manier om een bruiloft origineel te maken, is door deze in een specifieke stijl te hebben of door een themahuwelijk te organiseren. Er zijn veel thema-huwelijksopties. Het kan een oosterse bruiloft zijn met tapijten in plaats van tafels, zachte kussens in plaats van stoelen en bijpassende outfits voor de bruid en bruidegom. Het kan een bruiloft zijn in een nobele stijl, met een squadron van huzaren en zigeunerliederen.

Stap 5

Je kunt een bruiloft in motorstijl organiseren, de bruidegom haalt de bruid van huis op een motor, de outfit van de bruid is een zwarte leren short en een top met een trouwtrein en sluier. Als je een liefhebber bent van de gotische subcultuur, dan kan de bruiloft 's nachts worden gehouden, terwijl alle gasten, evenals de bruid en bruidegom, in zwarte kleding moeten zijn gekleed.

Stap 6

De bruiloft kan ook worden gestyled voor een specifiek historisch tijdperk, je hebt een koets nodig in plaats van een auto en een trouwjurk in de juiste stijl. U kunt afstand nemen van de traditionele witte, crème en melkachtige kleuren van het huwelijksfeest. Voeg een blauwe trein toe aan je trouwjurk, vervang een bos witte rozen door een bos korenbloemen, maak er een boutonnière van voor de bruidegom, versier auto's met blauwe linten en de originele blauw-witte bruiloft is klaar.

Stap 7

Als je smoorverliefd bent op een film, maak dan een bruiloft in zijn stijl. Overhandig gewaden en toverstokken aan alle gasten, nodig tovenaars uit om de gasten te vermaken, versier het restaurant met kaarsen en nu is de bruiloft in de stijl van Harry Potter klaar. Stel je voor, mix stijlen en durf, maar vergeet niet om gasten vooraf te waarschuwen voor de door jou gekozen stijl, zodat ze de nodige kostuums kunnen voorbereiden.

Stap 8

Een andere manier om een bruiloft origineel te maken, is door exclusieve artiesten uit te nodigen om op de bruiloft op te treden. Laat het geen buikdans zijn die voor iedereen saai is, maar een goochelaarsoptreden, een zeepbellenshow, een mime-clownoptreden, zandanimatie, een vuurshow, "luchtlantaarns" of een vuurshow en vuurwerk. Je kunt een mime-clown of een goochelaar toevertrouwen om gasten te verwelkomen, en dit zal de gasten vele onvergetelijke momenten bezorgen. En onthoud, het maken van een originele bruiloft is eenvoudig, het hangt allemaal van jou af.

Aanbevolen: