Wat Geven Ze Voor Een "stalen" Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Wat Geven Ze Voor Een "stalen" Bruiloft?
Wat Geven Ze Voor Een "stalen" Bruiloft?

Video: Wat Geven Ze Voor Een "stalen" Bruiloft?

Video: Wat Geven Ze Voor Een
Video: Industriële kasten maken deel 2 het kleinste kastje in elkaar lassen. 2024, April
Anonim

De relatie van de echtgenoten na 11 jaar huwelijk is ijzersterk. Daarom wordt dit jubileum een stalen bruiloft genoemd. Ondanks alles zijn de vrouw en man nog steeds samen, ze genieten van elkaar, steunen elkaar en voeden kinderen op, vieren de feestdagen met dierbaren. Dus, wat voor soort geschenken zijn gebruikelijk om te geven op deze belangrijke dag.

Waar geven ze aan?
Waar geven ze aan?

Hoe een stalen bruiloft te vieren

Gezinnen met kleine kinderen worden aangemoedigd om uitgenodigd te worden voor het "staalfeest", aangezien baby's een nieuw leven vertegenwoordigen. Na 11 jaar huwelijk openen man en vrouw een nieuwe pagina in hun relatie, omdat hun romance meer ontspannen en gemakkelijker wordt.

Traditioneel wisselen het paar op deze dag boeketten van 11 bloemen uit. Als de boeketten 11 dagen kunnen staan, betekent dit dat hun leven samen in de toekomst gelukkig zal worden. Daarom is het aan te raden om voor een truc te gaan: het is beter om bloemen te kiezen die niet lang vervagen.

Vóór de viering moeten de echtgenoten een wasritueel ondergaan. Het is goed als je de mogelijkheid hebt om in het stuwmeer te zwemmen. Zo niet, dan is de badkamer prima. Er wordt aangenomen dat de echtgenoten op deze manier de ontberingen en negatieve emoties die zich in de loop van het leven samen hebben opgehoopt, "wegwassen".

Tijdens het festival presenteren vrouw en man elkaar objecten van staal. Het beste van alles, als er een uitwisseling van hun eigen dingen is, bevestigt dit de eenheid van het gezin, evenals het feit dat de echtgenoten alles gemeen hebben. Tijdens de vakantie klinken felicitaties en wensen voor echtgenoten van familieleden en vrienden. Deze avond klinkt muziek, waarop de helden van de gelegenheid in de kring van gasten een romantische dans uitvoeren, zweren in liefde, begrip en trouw.

Wat te presenteren voor een stalen bruiloft

Stalen sieraden zijn een geweldig cadeau voor dit jubileum. De echtgenoot kan een hanger, manchetknopen, een ketting, een horloge met een stalen afwerking krijgen. Oorbellen, een broche, een halsketting of een armband zijn geschikt voor een vrouw. Voor echtgenoten kunnen vooraf stalen ringen met gegraveerde namen en trouwdata besteld worden.

Stalen keukengerei zal niet minder nuttig geschenk zijn. Een koffieservies, een set potten, pannen, glazen die onder staal zijn geverfd - dit alles zal een prominente plaats innemen tussen de gerechten van de echtgenoten en zal herinneren aan zo'n speciale gebeurtenis als de elfde verjaardag van het leven dat ze samen leefden.

Ook voor een stalen bruiloft worden interieurelementen van dit materiaal gepresenteerd. Het kunnen bijvoorbeeld lantaarns, kandelaars, beeldjes, stalen fotolijsten zijn. Ter ere van dit jubileum kunt u gordijnen, bedlinnen, handdoeken, staalkleurige sierkussens presenteren.

Themageschenken zullen een speciale verrassing zijn voor de echtgenoten. Een stalen medaille met daarop gegraveerde felicitaties wordt bijvoorbeeld de trots van de helden van de dag. Een bril met een inscriptie over de plechtige gebeurtenis zal man en vrouw herinneren aan de gelukkige dag van hun huwelijk. Een getrouwd stel kan ook een stalen frame krijgen met daarin de wensen van trouw en liefde.

Zoals u kunt zien, zijn er veel opties voor stalen huwelijksgeschenken. In de winkel kun je gebruiksvoorwerpen, sieraden of interieurartikelen kopen of zelf een origineel cadeau maken.

De hoofdregel is dat uw geschenk staal van kleur moet zijn of dat er elementen van staal in moeten zitten. En dan zal het heden, oprecht en vanuit het hart gepresenteerd, niet alleen van de helden van de dag houden, maar ook een symbool worden van hun liefde en geluk.

Aanbevolen: