Wat Is Een Banketbureau?

Wat Is Een Banketbureau?
Wat Is Een Banketbureau?

Video: Wat Is Een Banketbureau?

Video: Wat Is Een Banketbureau?
Video: Banketbakkerij Horizon bakt grootste appeltaart ter wereld! 2024, Mei
Anonim

Iedereen die minstens één keer bezig was met het kiezen van een restaurant voor een bruiloft of zakelijk evenement, had waarschijnlijk veel moeilijkheden. U kunt de taak vereenvoudigen door contact op te nemen met een van de bureaus voor de selectie van zalen en restaurants.

Wat is een banketbureau?
Wat is een banketbureau?

Als we het hebben over grote steden, zoals Moskou of St. Petersburg, waar duizenden verschillende restaurants en cafés zijn, is het voor een onvoorbereid persoon vaak erg moeilijk om de juiste keuze te maken.

Er zijn speciale bureaus, banketdiensten, die enigszins afwijken van de standaard vakantiebureaus en zich uitsluitend bezighouden met de selectie van locaties voor banketten, zonder aanvullende diensten aan te bieden. Dit is erg handig voor degenen die geen kant-en-klare bruiloft nodig hebben en die van plan zijn om zelf de gastheren, decorateurs en andere specialisten te kiezen en de trouwdag te organiseren. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met dergelijke diensten voor degenen die geld willen besparen.

De selectie banketdiensten zijn meestal gratis. Het werkschema is als volgt gestructureerd: restaurants zijn bereid om voor de gebrachte klant 5 tot 10 procent van het totale bedrag van het banket te betalen. De service krijgt dus een vergoeding die uitsluitend ten koste gaat van het restaurant, en niet van de klant. Zo'n samenwerking is gunstig voor iedereen. Het restaurant krijgt een extra stroom klanten, de banketservice krijgt een beloning en de klant krijgt een handige en gratis service die tijd bespaart.

Wanneer de klant contact opneemt met dergelijke diensten, vult de klant een vragenlijst in of beantwoordt hij vragen die helpen om de basisvereisten voor een hal of restaurant te begrijpen: capaciteit, geschat budget, voorkeursgebieden van de stad, wensen voor het interieur. Als er aanvullingen of nuances zijn, kun je die beter meteen uitspreken. Veel bruiden willen bijvoorbeeld een restaurant met een zomers terras of een weids uitzicht of uitzicht op het water. Vaak is elk klein ding belangrijk: vloerbedekking, de aan- of afwezigheid van een bepaalde kleur in het interieur, sommigen willen niet dat het restaurant in het zakencentrum of in de kelder komt. De meest gedetailleerde beschrijving van de vereisten is de sleutel tot snel en efficiënt werken.

De bureaumanager analyseert de informatie en biedt verschillende opties om uit te kiezen, de meest geschikte voor alle vereisten. Na eerder te hebben ontdekt of de datum vrij is. Dit is vooral belangrijk als de kamer op het laatste moment wordt geselecteerd. De klant krijgt informatie over het restaurant, foto's, contactgegevens. Het blijft alleen om de plaatsen te bezoeken die je leuk vindt en een keuze te maken.

Aanbevolen: