Leuke Prijsvragen Voor Een Thuisfeestje

Inhoudsopgave:

Leuke Prijsvragen Voor Een Thuisfeestje
Leuke Prijsvragen Voor Een Thuisfeestje

Video: Leuke Prijsvragen Voor Een Thuisfeestje

Video: Leuke Prijsvragen Voor Een Thuisfeestje
Video: Ik ga naar - Isa gaat naar de tandarts (Kindertijd KRO-NCRV) 2024, April
Anonim

Elk thuisfeest zal saai zijn zonder interessante games en originele wedstrijden. Deelname aan grappige wedstrijden zal zeker alle aanwezigen op het feest opvrolijken.

Leuke prijsvragen voor een thuisfeestje
Leuke prijsvragen voor een thuisfeestje

Competitie "Hoe kom ik aan een appel"

Deze wedstrijd is een uitkomst voor elk thuisfeestje. Om te spelen heb je een grote bak met water nodig. Je moet er een paar appels in gooien. De deelnemer aan de wedstrijd zal moeten proberen om de appels te krijgen met zijn tanden en zijn handen vastgebonden. De winnaar is degene die de meeste appels weet te pakken.

Standbeeld van liefde

Deze wedstrijd met een originele naam maakt je feest nog leuker en interessanter. Meerdere mensen moeten de deur uit worden getrapt. Ze worden dan één voor één gelanceerd en fungeren als beeldhouwers. Elke "beeldhouwer" krijgt een jongen en een meisje te zien die zo moeten worden geplaatst dat ze een "standbeeld van liefde" vertegenwoordigen. Deze wedstrijd biedt een mooie kans om een romantisch thema te bedenken. Wanneer de pose van de sitters behoorlijk pervers wordt, zal de presentator de beeldhouwer uitnodigen om de plaats van een meisje of een jongen in te nemen. De volgende deelnemer moet het "standbeeld" op zijn eigen manier opnieuw maken.

Mystery Box-wedstrijd

Deze wedstrijd vereist drie grote dozen, een blad en verschillende niet-gerelateerde items. De presentator moet dus drie deelnemers uitnodigen voor deze wedstrijd. Ze moeten de kamer verlaten. En gedurende deze tijd moet de assistent van de begeleider worden versierd met lippenstift, zo eng mogelijk en onder de tafel worden gelegd. De ruimte onder de tafel wordt afgedekt met een speciaal laken. En de dozen zijn nodig om het hoofd van de assistent-presentator en twee geselecteerde objecten te bedekken. Na deze voorbereiding kunt u de deelnemers één voor één starten. De bedoeling van de wedstrijd is dat elke deelnemer met hoge snelheid door de kamer moet rennen, dozen moet openen en de inhoud ervan moet schreeuwen. Uiteraard is de doos waaronder het hoofd van de assistent-presentator verstopt zit de laatste. Wanneer het wordt gevonden, zal het effect zeer indrukwekkend zijn. Het is ook mogelijk dat de assistent hartverscheurend schreeuwt op het moment dat de doos wordt geopend. Het plezier van zo'n wedstrijd is zeker gegarandeerd.

Kapselwedstrijd

Deze creatieve wedstrijd vereist tonnen kappersbenodigdheden - elastische banden, haarspelden, vernis, haarverf, strikken en meer. Het idee is dat de deelnemers elkaars haar gaan doen. Alles moet leuk en feestelijk zijn. De winnaar is degene die het meest interessante kapsel sneller dan wie dan ook kan doen. Hier is zo'n grappige wedstrijd.

Aanbevolen: