Wat Te Geven Voor Een Leren Bruiloft

Wat Te Geven Voor Een Leren Bruiloft
Wat Te Geven Voor Een Leren Bruiloft

Video: Wat Te Geven Voor Een Leren Bruiloft

Video: Wat Te Geven Voor Een Leren Bruiloft
Video: Dochter van Miljonair Weigerde te Trouwen met Arme Man, Dit is Wat Hij Toen Deed 2024, Mei
Anonim

Na drie jaar gezinsleven viert het paar een leren bruiloft. Er wordt aangenomen dat de man en vrouw in drie jaar leerden elkaar met hun huid te voelen en te begrijpen, vandaar de naam. Als je de jonge echtgenoten gaat feliciteren met hun huwelijksverjaardag, maak dan speciale geschenken voor hen klaar.

Wat te geven voor een leren bruiloft
Wat te geven voor een leren bruiloft

Wat vrienden te geven voor een leren bruiloft

Om niet in de war te raken, moet je de echtgenoten van tevoren vragen naar de voorbereide verrassingen voor elkaar. Maar dit moet bij toeval gebeuren, zodat niemand de redenen voor de ondervraging kan raden.

Een uitstekend cadeau voor een driejarig huwelijksjubileum is dus een paneel gemaakt van stukjes leer, dat u zelf kunt maken of een kant-en-klaar exemplaar kunt kopen. Als een jong gezin dol is op reizen, dan kunnen ze een hoogwaardige leren reiskoffer krijgen aangeboden. Klokken, verschillende vazen en leerachtige dozen zullen een geweldige aanvulling zijn op het interieur van het appartement.

Maar vergeet niet een grote selectie van leuke kleine dingen, het kan bijvoorbeeld een sleutelhouder, een paspoorthoesje, een visitekaartjeshouder, een fotolijst, een brillenkoker, een telefoonhoesje of een e-book zijn, diverse sleutelhangers, enz. Natuurlijk moet het geschenk worden gekoppeld, haal het op voor zowel uw vrouw als uw man.

Wat geef je je man voor een leren bruiloft?

De keuze aan herenaccessoires van echt leer is enorm, het kan zijn: een riem, een portemonnee, een visitekaarthouder, een map voor documenten of een tas. Vergeet verschillende weekbladen, notitieboekjes, horloges met een leren band niet. Een huwelijksverjaardagscadeau voor uw geliefde echtgenoot kan alleen worden gemaakt, het kan bijvoorbeeld een abstractie zijn van leren stukken, gedecoreerd in een frame of een kussen met leren applique. Bij zelfgemaakte verrassingen is de keuze enorm, het belangrijkste is om het met liefde te maken.

Wat geef je je vrouw voor een leren bruiloft?

U kunt uw echtgenoot op uw driejarig jubileum behagen met handschoenen, een portemonnee, een handtas, schoenen, een jas of jas, een horloge met een leren band. Ook leren sieraden, bijvoorbeeld oorbellen of een broche, zien er heel origineel uit. U kunt uw vrouw ook een certificaat voor de spa geven, zodat ze haar huid verwent, en tegelijkertijd ontspant van werkdagen en haar man gelukkig maakt.

Aanbevolen: