Hoe Een Bruid Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruid Te Kopen?
Hoe Een Bruid Te Kopen?

Video: Hoe Een Bruid Te Kopen?

Video: Hoe Een Bruid Te Kopen?
Video: Hoe je je roeping kunt ontdekken 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een prachtig familiefeest met veel tradities. Het losgeld van de bruid is een van de grappigste en meest memorabele momenten van deze dag. Bruidsmeisjes organiseren vaak wedstrijden en tests voor de bruidegom en zijn gasten, zonder dat de toekomstige echtgenoot geld moet betalen.

Hoe een bruid te kopen?
Hoe een bruid te kopen?

instructies:

Stap 1

Verzamel uw gasten een paar uur voor het losgeld bij u thuis, of maak een afspraak met hen in de buurt van het huis van de bruid. Denk aan de tijd die nodig is om naar de bruid te reizen. Onthoud dat het niet raadzaam is om te laat te komen, aangezien je nog steeds een gelukkige huwelijksregistratieceremonie hebt, strikt beperkt in tijd.

Stap 2

Vergeet niet een boeket voor de bruid mee te nemen. Het losgeld is tegelijkertijd je laatste date, waar je als een jonge man en een meisje zult optreden, want binnenkort zul je man en vrouw worden.

Stap 3

Wees erop voorbereid dat de ingang van het huis waar de bruid woont, wordt bewaakt door haar vrienden. Ze hebben wedstrijden voor je voorbereid. Soms wordt de bruidegom gedwongen om iets te dansen of te zingen, soms zijn er moeilijkere taken. Bel gerust je vrienden voor hulp. Ze zullen je allebei opvrolijken en je gezelschap houden.

Stap 4

Vervolgens ga je naar de ingang van het huis. Ook hier wachten u proeven. In de regel zijn alle uitkoopwedstrijden gewijd aan de bruid, en je moet je er grondig op voorbereiden - dat wil zeggen, letterlijk alles weten over je toekomstige vrouw. Vergeet niet om van tevoren meer te weten te komen over de ouders van de bruid - uw toekomstige test en schoonmoeder. Het is belangrijk om de naam en het patroniem van elk van hen, verjaardagen, hun voorkeuren te onthouden.

Stap 5

Als je het gevoel hebt dat je het antwoord op een vraag niet weet of de taak niet aankan, betaal dan het losgeld. De "kosten" van elke taak worden bepaald door de bruidsmeisjes. Probeer een beetje af te dingen. Bied uw prijs aan, begin met kleine coupures. Onthoud dat dit geld hoogstwaarschijnlijk niet naar het budget van de toekomstige familie gaat, maar naar de directe organisatoren van het losgeld.

Stap 6

In de regel worden taken voor u voorbereid op elke verdieping van het huis waarin de bruid woont. In sommige gevallen zal het mogelijk zijn om de lift te gebruiken, maar hoogstwaarschijnlijk zullen de deuren worden bewaakt door familieleden of vrienden van de bruid. Bereid je voor om een hoger bedrag uit te geven voor het gebruik van de lift.

Stap 7

Eenmaal in het appartement, zoek de bruid. Er kan ook geld in rekening worden gebracht voor het raden van de kamer waarin het zich bevindt. Soms wordt de bruidegom gevraagd om de doos te raden waarin de schoenen van de bruid verstopt zitten. Elke doos is gemarkeerd met zijn waarde. Hier moet je sowieso betalen.

Stap 8

Vergeet bij het ontmoeten van de bruid niet haar schoenen aan te trekken, haar het boeket te overhandigen en haar te kussen. En ga liever naar de huwelijksaangifte.

Aanbevolen: