Wat Te Doen In De Avond Als De Stroom Uitvalt?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen In De Avond Als De Stroom Uitvalt?
Wat Te Doen In De Avond Als De Stroom Uitvalt?

Video: Wat Te Doen In De Avond Als De Stroom Uitvalt?

Video: Wat Te Doen In De Avond Als De Stroom Uitvalt?
Video: De chaos die ontstaat als overal het licht uitgaat 2024, Mei
Anonim

Helaas wordt de bevolking periodiek geconfronteerd met een fenomeen als stroomuitval. Soms valt de elektriciteit een paar minuten uit en soms kun je de hele dag zonder stroom zitten.

Wat te doen in de avond als de stroom uitvalt?
Wat te doen in de avond als de stroom uitvalt?

Moderne mensen zijn erg gehecht aan zo'n wetenschappelijke ontdekking als elektricien. Het biedt hen hulp bij zowel werk als spel. Tegenwoordig kan het voor velen een zeer zware beproeving zijn om een tijdje zonder tv, koelkast, telefoon, computer, magnetron en andere elektrische apparaten te zitten. Je zult zeggen dat bijvoorbeeld je telefoon, tablet en laptop een batterij hebben. Maar zijn lading is niet eeuwig, vroeg of laat zal hij hoe dan ook worden ontladen.

Als het licht overdag was uitgeschakeld

Overdag is het feit van een stroomstoring veel minder problematisch, omdat verlichting het spectrum van werkgelegenheid aanzienlijk kan uitbreiden. Om te beginnen kun je beginnen met het bereiden van lunch of diner voor je man (tenzij je natuurlijk een elektrisch fornuis hebt). Er zijn veel gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn zonder elektrische apparaten. Dan kun je verder met schoonmaken. Ik denk dat je op zijn minst een hoekje in je huis kunt vinden dat geen kwaad kan om het nog een keer op te ruimen.

Als het klaar is met schoonmaken, ga dan aan de slag met breien of een ander soort handwerk - de tijd is gekomen dat noch internet, noch de telefoon, noch de tv je zullen afleiden van het maken van een soort meesterwerk met je eigen handen. Trouwens, een meesterwerk kan niet alleen met breinaalden worden gemaakt. Een naald (je kunt borduren, of je kunt een zacht stuk speelgoed naaien), een haak en kralen, en gezouten deeg zullen ook assistenten worden in deze kwestie.

Als je ziel niet liegt voor handwerken, kun je gewoon een boek lezen of een wandeling langs de straat maken.

Een andere goede manier om plezier te hebben is je kind (als je die hebt). Met hem zal er niet eens een vraag zijn over wat te doen. Dit kunnen veel opties zijn voor rollenspellen, zonnekonijntjes gooien, spelen met huisdieren en speelgoed, tekenen, knippen, verschillende applicaties lijmen en buiten wandelen.

Als het licht 's avonds uit was?

Ten eerste moet worden gezegd dat veel voorzichtige huisvrouwen altijd een bepaald aantal gewone kaarsen in huis hebben. Ze worden gekocht om op zijn minst een soort verlichting te creëren tijdens de periode dat de lichten uit zijn. De sfeer blijkt heel specifiek te zijn - halfduister, stilte en kaarsen. Je kunt je geen betere voorstellen om waarzeggerij te doen. Als alternatief kunt u profiteren van de situatie voor romantische doeleinden en een diner bij kaarslicht nuttigen.

Het is onwaarschijnlijk dat u op een gewone avond met het hele gezin aan een romantische tafel zit, maar het gebrek aan elektriciteit in huis kan u zeker bij elkaar brengen.

Als je huis behalve kaarsen ook lampen en lantaarns op batterijen heeft, kun je zelfs bordspellen spelen, zoals dammen, schaken, backgammon, bingo of kaartspellen.

Niet slecht entertainment, zowel voor een klein aantal mensen als voor een groot bedrijf, zal afwisselend enge verhalen vertellen (zoals in de kindertijd) of een soort woordspelletjes, bijvoorbeeld spelen in de stad.

Aanbevolen: