Hoe De Geboorte Van Een Jongen Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Geboorte Van Een Jongen Te Vieren?
Hoe De Geboorte Van Een Jongen Te Vieren?

Video: Hoe De Geboorte Van Een Jongen Te Vieren?

Video: Hoe De Geboorte Van Een Jongen Te Vieren?
Video: Geboortetaart jongen 2024, Mei
Anonim

Ouders wachten al 9 lange maanden op de geboorte van hun langverwachte en geliefde baby. En dan komt er een gedenkwaardige dag, het kind wordt geboren. Deze plechtige gelegenheid wordt meestal gevierd met pracht en praal.

Hoe de geboorte van een jongen te vieren?
Hoe de geboorte van een jongen te vieren?

Ontmoeting met de vrouw en zoon uit het ziekenhuis

Een paar dagen na de geboorte van de baby wordt de vrouw met de baby naar huis ontslagen. Dit is een bijzonder langverwacht evenement voor vader en grootouders. Ze hebben de baby immers nog niet gezien, hebben hem niet in hun armen gehouden, hebben de gelaatstrekken van de baby niet onderzocht.

Ontmoet je vrouw met een boeket bloemen, en je zoon met ballonnen, overlaad ze met felicitaties en goede wensen. Om de mensen om je heen te laten weten dat een man een gelukkige vader is geworden, kun je de auto versieren met stickers met de inscripties: "Ik ga achter mijn zoon aan", "Ik neem mijn zoon", "Ik heb een zoon." U kunt uw vrouw een plezier doen door haar te ontmoeten met een bedankposter met de tekst: "Dank u voor uw zoon" of "Ik hou van mijn vrouw en zoon." Toon je verbeeldingskracht, verberg je oprechte gevoelens en emoties niet, want het is erg belangrijk voor een vrouw om te beseffen dat een man van haar en hun baby houdt en haar waardeert.

Een fotograaf en cameraman kunnen worden ingehuurd om dit belangrijke familiegebeuren te filmen.

Voorbereiding om de vrouw en zoon uit het ziekenhuis te ontmoeten

Zorg ervoor dat je je wieg van tevoren inpakt en dek hem af met mooi beddengoed. De baby slaapt immers meer tijd en daarom zal hij, nadat hij hem uit het ziekenhuis heeft gehaald, in de nabije toekomst naar bed moeten worden gebracht.

Het is noodzakelijk om een algemene schoonmaak in het appartement uit te voeren, waarbij alle vuil en stof wordt verwijderd. Gelukkige grootmoeders van de baby kunnen de pas gemaakte vader helpen in dit proces. Versier op de dag van ontslag de kamers met posters van peuters en kinderspeelgoed, met teksten met gedichten over je zoon en verschillende wensen voor mama en baby.

Dek de feesttafel door lichte smakelijke gerechten te bereiden of te bestellen in het café. Focus op een menu dat geschikt is voor een zogende moeder. Serveer een taart om het feest af te sluiten als toetje. Het kan de vorm hebben van een auto of een voetbal, met blauwe laarsjes of tepels aan de bovenkant. Deze taart is tenslotte gemaakt ter ere van een echte kleine man.

Het belangrijkste doel van zo'n vakantie is om een vrouw te laten zien dat zij en haar baby geliefd, ondersteund en zeer gewaardeerd worden. Bovendien hebben veel werkende vrouwen last van postpartumdepressie.

Omring je vrouw met zorg en aandacht. Ze heeft tenslotte een echte prestatie geleverd - ze gaf een erfgenaam aan haar man, een geliefde jongen aan het hele gezin en een lieve kleinzoon aan grootouders. Als de gasten vertrekken, leg dan samen met uw vrouw de baby in bed, help haar met baden en inbakeren, zing een slaapliedje voor uw zoon of blijf gewoon in de buurt en toon uw vrouw uw steun en deelname. En dan samen de komst van een nieuw familielid vieren, want een vrouw, niet minder dan een kind, wil genegenheid en aandacht van haar geliefde krijgen.

Aanbevolen: