Hoe Maak Je Je Eigen Trouwuitnodiging

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Trouwuitnodiging
Hoe Maak Je Je Eigen Trouwuitnodiging

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Trouwuitnodiging

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Trouwuitnodiging
Video: Trouwkaarten met foliedruk zelf maken 2024, Mei
Anonim

Er werden zo prachtige woorden geklonken dat elke vrouw "Trouw me" wil horen, een fundamentele beslissing werd genomen op de datum van de plechtige ceremonie, op de plaats van haar bezit. Daarna denkt u, samen met uw uitverkorene of uitverkorene, na over de lijst met genodigden - de keuze van de locatie voor het huwelijksbanket en hoeveel u zich kunt veroorloven om aan de viering te besteden, hangt af van wat voor soort viering je bent van plan.

Hoe maak je je eigen trouwuitnodiging
Hoe maak je je eigen trouwuitnodiging

Noodzakelijk

Een verscheidenheid aan decoratief papier, reliëfgereedschap, perkament, patroonschaar, gekrulde perforators, linten, pailletten, appliqués, kralen en stickers

instructies:

Stap 1

Daarom is het noodzakelijk om vooraf te beslissen over de lijst met genodigden, wat betekent dat huwelijksuitnodigingen van tevoren moeten worden verzonden. De moderne grafische industrie biedt een enorme selectie kant-en-klare huwelijksuitnodigingen, maar als u wilt dat uw bruiloft herinnerd wordt door uw familie en vrienden, als u een uitnodiging wilt maken die uniek is en uw individualiteit laat zien en verbeeldingskracht, je kunt een DIY-uitnodiging voor een bruiloft maken.

Stap 2

Er zijn twee manieren om hier naartoe te gaan. Als je een goede beheersing van een computer hebt, weet hoe je programma's zoals Photoshop moet gebruiken, kun je veel blanco huwelijksuitnodigingen van internet downloaden, indien nodig, iets van jezelf toevoegen aan het ontwerp van de blanco's en ze vervolgens afdrukken op dik karton. Maar deze methode om huwelijksuitnodigingen te maken is niet ver afgedwaald van massadruk, dus probeer uw eigen huwelijksuitnodigingen te maken.

Stap 3

Om dit te doen, kunt u uitnodigingen maken met behulp van de scrapbooktechniek. U kunt de benodigde materialen kopen in gespecialiseerde winkels die handwerkartikelen verkopen of bestellen bij online winkels. De keuze van goederen voor scrapbooking daarin is gewoon onmogelijk voor te stellen - bijna alles kan daar worden besteld.

Stap 4

Dan moet je nadenken over een schets van het komende werk, al die materialen selecteren en voorbereiden die je nodig hebt tijdens het werken. Nog voordat je aan het werk gaat, moet je verschillende clichés bedenken en uitproberen waarmee je gestempelde afbeeldingen of inscripties gaat aanbrengen. En pas na het voltooien van al deze stappen, kunt u direct doorgaan met het uitvoeren van de wenskaart-uitnodiging voor de bruiloft.

Stap 5

In het geval dat u een dubbelzijdige ansichtkaart hebt bedacht, zoals meestal het geval is, moet u eerst alle afbeeldingen of inscripties op het binnenoppervlak invullen - hierdoor kunt u het binnenoppervlak schoon en beschadig de delen van de afbeelding op de voorkant van de uitnodiging niet …

Stap 6

Last but not least worden de afbeeldingen op de voorkant van de uitnodigingskaart uitgevoerd. Bovendien worden in het begin grote delen van het beeld uitgevoerd, vervolgens worden gestempelde inscripties gemaakt en pas aan het einde van het werk worden decoratieve elementen bevestigd, die worden gebruikt om de ansichtkaart te versieren.

Stap 7

Als u al deze stappen consequent en zorgvuldig volgt, zal het resultaat van uw werk huwelijksuitnodigingen zijn die u zeker zult hebben, waarmee u uw individualiteit kunt uiten en die lang herinnerd zullen worden door al uw familie en vrienden.

Aanbevolen: