Hoe Kom Je De Stad Uit Voor De Meivakantie Zonder Files

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je De Stad Uit Voor De Meivakantie Zonder Files
Hoe Kom Je De Stad Uit Voor De Meivakantie Zonder Files

Video: Hoe Kom Je De Stad Uit Voor De Meivakantie Zonder Files

Video: Hoe Kom Je De Stad Uit Voor De Meivakantie Zonder Files
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

Meivakanties zijn de dagen waarop de stedelingen proberen te ontsnappen naar de natuur vanuit hun geboortestad. Gelukkige eigenaren van percelen in de achtertuin brengen er een korte vakantie door, terwijl de rest gewoon gaat barbecueën en vissen. Door de grote stroom belangstellenden op de hoofdwegen ontstaan er files.

Hoe kom je de stad uit voor de meivakantie zonder files
Hoe kom je de stad uit voor de meivakantie zonder files

instructies:

Stap 1

Om de stad uit te gaan voor de meivakantie zonder files, time het goed. De drukste uren zijn de avond ervoor, 30 april, van zestien tot drieëntwintig. En de ochtend van de eerste mei in de pauze van zeven tot twaalf. Dus als je 's avonds laat of juist om vier of zes uur 's ochtends bent vertrokken, passeer je alle moeilijke stukken zonder verkeersopstoppingen.

Stap 2

Kies omleidingsroutes. De navigator helpt je hierbij. Moderne modellen communiceren met de satelliet en lezen informatie over de verkeerssituatie. Het wordt elke tien tot zestig seconden bijgewerkt. Daarom kunt u vooraf bepalen welke snelweg het meest belast is en de wegen verkennen - back-up om een geschikte route te kiezen. Als er geen navigator is, gebruik dan een telefoon met internettoegang. Op de website https://maps.yandex.ru kun je de situatie op de wegen zien, een omleidingsroute uitzetten en zien hoe lang het duurt om van punt A naar punt B te reizen.

Stap 3

Als je gewoon naar de natuur gaat, en niet naar een specifieke nederzetting, kies dan de minst drukke bestemmingen voor je vakantie. In Moskou zijn dit de snelwegen Novorizhskoe en Rublevskoe. Dit zijn brede, handige routes met goede knooppunten, en zelfs in de meivakantie rijden er niet veel auto's op. De moeilijkste snelwegen om te reizen zijn: de snelwegen Gorkovskoe, Yegoryevskoe, Nosovikhinskoe en Dmitrovskoe. Het is daar dat files het vaakst voorkomen, niet alleen aan de vooravond van het weekend, maar ook op een normale dag.

Aanbevolen: