Gemeenschappelijke Bruiloftsgebruiken

Gemeenschappelijke Bruiloftsgebruiken
Gemeenschappelijke Bruiloftsgebruiken

Video: Gemeenschappelijke Bruiloftsgebruiken

Video: Gemeenschappelijke Bruiloftsgebruiken
Video: Gemeenschappelijke Vrienden - IDEM DITO (Official music video) 2024, April
Anonim

Vele jaren hebben veel pasgetrouwden een verscheidenheid aan tradities en rituelen gevolgd. Voor sommigen zijn ze een garantie voor een gelukkig huwelijk en voor anderen een kans om plezier te hebben en het feest te versieren.

Gemeenschappelijke bruiloftsgebruiken
Gemeenschappelijke bruiloftsgebruiken

Matchmaking

Matchmaking vindt plaats voor de bruiloft. De betekenis van deze gewoonte is om de toestemming van familieleden en verwanten voor het huwelijk te verkrijgen. Er zijn stellen die een koppelaar en koppelaar inhuren, en ook scripts schrijven voor de ceremonie.

Losgeld van de bruid

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van deze gewoonte gehoord. Het bestaat uit het feit dat de bruidegom, die verschillende taken voltooit en lastige vragen beantwoordt, zijn geliefde bereikt. Wedstrijden worden meestal voorbereid door de bruidsmeisjes en omstanders. Het is hun taak om de bruidegom niet zomaar naar hun dierbare vriend te laten gaan.

Trouwwandeling

Deze traditie is niet zo bekend als de eerste, maar het is ook gebruikelijk. Het lijkt erop, hoe in zo'n feestelijke drukte van de pasgetrouwden nog tijd hebben om rustig te lopen? Maar toch volgen velen de traditie en nemen er de tijd voor. Op zo'n spannende dag moet je de stille en kalme "promenade" niet opgeven. De wandeling wordt vaak gebruikt als gelegenheid om vele mooie foto's als souvenir te maken.

liefdesboom

Onlangs is de gewoonte om op de trouwdag een boom te planten heel gewoon geworden, het wordt ook wel de "boom van de liefde" genoemd. Het symboliseert welzijn, rust en geluk in het huwelijk. De ceremonie kan overal plaatsvinden: bij het bruidspaar, in het bos, in het park of op het platteland.

Huwelijksgelofte

Waarschijnlijk kan het het meest ontroerende en romantische moment van de hele vakantie worden genoemd. De pasgetrouwden lezen hun toespraken en kijken elkaar ademloos aan. Deze traditie verscheen in Rusland naar het voorbeeld van Europese bruiloften, maar is op dit moment nog niet zo populair als in het buitenland.

Moderniteit is ongelooflijk aantrekkelijk vanwege zijn nieuwigheid, maar vergeet toch niet te verwijzen naar de oude, voor iedereen en overal bekende tradities. Natuurlijk maakt iedereen zijn eigen keuze en stelt hij zijn "ideale bruiloft" samen, maar het is niet overbodig om enkele aanbevelingen te lezen. Het is ideaal om op uw feest zowel het in acht nemen van oude tradities als moderne rituelen te combineren.