Waar Tijd Doorbrengen Met Kinderen In Minsk

Inhoudsopgave:

Waar Tijd Doorbrengen Met Kinderen In Minsk
Waar Tijd Doorbrengen Met Kinderen In Minsk

Video: Waar Tijd Doorbrengen Met Kinderen In Minsk

Video: Waar Tijd Doorbrengen Met Kinderen In Minsk
Video: 1, 2, 3 серии, юмористического сериала для подростков - "Хочу в Париж". 2024, April
Anonim

Je kunt overal goede tijd doorbrengen met volwassenen. Genoeg interessante gesprekken en een kopje koffie. Maar bij kinderen is de situatie anders. Het is moeilijk voor hen om lang in iets geïnteresseerd te zijn, dus het is noodzakelijk om verschillende plaatsen in gedachten te houden waarin ze echt geïnteresseerd zullen zijn.

Waar tijd doorbrengen met kinderen in Minsk
Waar tijd doorbrengen met kinderen in Minsk

Fijne dag in de dierentuin

Als je een leuke en nuttige tijd met je kinderen wilt hebben, breng ze dan naar de dierentuin van Minsk. Dit is een uniek natuurmuseum, geopend in 1984. Uw kleintjes zullen exotische dieren en de zeldzaamste vertegenwoordigers van de Wit-Russische fauna kunnen zien.

De dierentuin bevat ongeveer 400 diersoorten. Hier kunt u ook watervogels zien en het dolfinarium bezoeken, wat interessant zal zijn voor kinderen.

De dierentuin heeft twee tentoonstellingen en een contactruimte waar het is toegestaan om varkens, gedomesticeerde geiten en schapen te aaien. In de zomer zijn er attracties voor kinderen. Op feestdagen worden theatervoorstellingen, wedstrijden, paardenshows en quizzen met prijzen gehouden. Deze dierentuin is leuk voor het hele gezin.

De dierentuin ligt in het zuidoosten van Minsk, in het armsgat van de rivier de Svisloch.

Waar kinderen graag tijd doorbrengen

De Botanische Tuin van Minsk is een van de oudste instellingen in de stad, geopend in 1932. Het is een natuurlijk monument van republikeinse betekenis en een monument van landschapsarchitectuur. Het is handig voor kinderen om veel te leren over mooie en zeldzame planten, dus neem ze zeker mee naar deze tuin. De botanische tuin bevindt zich aan de Surganov-straat, 2v.

Uw kinderen kunnen zich vermaken in het Jungle-entertainmentcentrum. Daar zullen ze plezier hebben, verschillende attracties berijden en spelen in een doolhof van twee niveaus met pneumobatale zones. Het centrum organiseert spannende wedstrijden en spelletjes, evenals speurtochten met sprookjesfiguren. De "Jungle" bevindt zich op 176 Uborevicha Street.

In "Jungle" kun je niet alleen plezier hebben, maar ook de verjaardag van je kind vieren.

In maart 2014 werd op Pobediteley Avenue 84 het kinderanimatiecentrum Karamelka geopend. Hier kunnen uw kinderen zich vermaken met speelautomaten, opblaasbare attracties en labyrinten. Deze plek is geschikt voor kinderen van 1, 5 tot 12 jaar. En voor volwassenen is er een café in dit centrum.

Er zijn andere kinderanimatiecentra in Minsk, dus je kunt altijd degene kiezen die het dichtst bij je huis is.

Het is een goed idee om de kinderen mee te nemen naar een kindercafé, waar ze gezond en natuurlijk voedsel bereiden, geen fastfood. Dit zou het Sprookjeskasteelcafé kunnen zijn, dat al bijna 20 jaar in bedrijf is. De gerechten in dit etablissement zijn altijd vers, ze worden pas na bestelling bereid. Het café biedt bezoekers zowel vers bereide gebakjes als heerlijke desserts. Hier wordt alleen bier van alcohol verkocht, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er te luidruchtige bedrijven in de buurt zullen rusten. Het "Fairy Castle" bevindt zich op Masherova Avenue 25/1 (Gorky Park).

Bijna overal kun je je met je kinderen vermaken, zelfs op een gewone speelplaats. Het belangrijkste is dat je deze tijd samen doorbrengt.

Aanbevolen: