Hoe Maak Je Een Eekhoornkostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Eekhoornkostuum?
Hoe Maak Je Een Eekhoornkostuum?
Anonim

Nieuwjaarsvakantie voor een kind is geschenken, matinees, carnaval. En wat een carnaval zonder kostuum?! Een elegant eekhoornkostuum past bij een meisje van elke leeftijd, je kunt het zelf kopen of naaien.

Hoe maak je een eekhoornkostuum?
Hoe maak je een eekhoornkostuum?

Hoe maak je snel een eekhoornkostuum?

Een perfect chique eekhoornkostuum voor een meisje kan in slechts een paar uur worden gemaakt. Verplicht:

- namaakbont, heel linnen of bontgarnituren;

- bontrand van de capuchon;

- elegante jurk.

De jurk kan elk zijn, het belangrijkste is dat het er feestelijk uitziet. Naai een bontrok met bandjes als begeleider van de jurk. Neem voor een rok een beige, lichtbruine of roodachtige bontstof, iets breder dan de heupen en zo lang dat de rok korter is dan de jurk. Als er geen stevig stuk bont is, monteer dan een rechthoekig stuk schroot door ze vanaf de verkeerde kant over de rand te naaien.

Naai het canvas. Naai een elastische band gelijk aan het volume van de jurk aan de bovenkant van de rok, vanaf de verkeerde kant. Knip de bandjes van de gewenste lengte uit de vacht en naai ze vast aan de rok. Doe de afgewerkte sarafan op de jurk en naai de bandjes en de rok aan de jurk met geheime steken zodat de zomerjurk niet verschuift.

Het blijft om een paardenstaart te maken. Pak de bontrand, vouw hem dubbel en stop hem bovenaan, in het midden van de rug en onderaan aan de rok. Knip kleine driehoekjes uit de vacht om oren na te bootsen en bevestig ze aan de hoofdband. Het resultaat is een mooi eekhoornkostuum voor het nieuwe jaar.

Eekhoorn gabardine pak

Beeld
Beeld

Je weet hoe je goed moet naaien, wees niet lui en naai een kindercarnaval eekhoornkostuum van gabardine of crêpe. Knip en naai een uitlopende zonnerok. Om het luchtig te maken, naait u een lagere wijde rok van de voeringstof en zet u deze vast. Naai gegolfde bandjes aan de rok, kruis ze op de rug. Werk de onderkant van de rok af met een bontrand.

Kies een mooie lichte blouse onder de zomerjurk. Je kunt het decoreren met de paddestoel- of dennenappelapplique. Knip een sjaal op je hoofd en naai er kleine pelsoortjes op. Knip twee delen van de staart uit dezelfde vacht, naai ze en vul ze met opvulling polyester, zodat de staart de gewenste buiging krijgt. Klem hem aan de achterkant van je rok. Trouwens, de oren en staart kunnen worden vastgebonden met langwerpige lussen of worden gebruikt voor het breien van "gras" -garen.

Aanbevolen: