Hoe Maak Je Een Muurkrant Voor 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Muurkrant Voor 23 Februari
Hoe Maak Je Een Muurkrant Voor 23 Februari

Video: Hoe Maak Je Een Muurkrant Voor 23 Februari

Video: Hoe Maak Je Een Muurkrant Voor 23 Februari
Video: Hoe Maak Ik Een Werkstuk (stap voor stap)? - Hetleerkanaal.com 2024, April
Anonim

De feestdag, traditioneel gevierd op 23 februari als Dag van de Verdediger van het Vaderland, is al lang een echte nationale Mannendag geworden. Elk jaar feliciteert het vrouwelijke deel van het gezin of het werkcollectief mannen niet alleen mondeling, maar ook met behulp van muurkranten. Maar het maken van een muurkrant is niet moeilijk, zelfs niet voor mensen die verre van tekenen en journalistiek zijn: je moet alleen een beetje fantasie tonen bij het maken ervan.

Hoe maak je een muurkrant voor 23 februari
Hoe maak je een muurkrant voor 23 februari

Het is nodig

  • - één of meerdere vellen whatman papier (afhankelijk van de geschatte grootte van de krant);
  • - verven;
  • - verf kwasten:
  • - PVA- of silicaatlijm;
  • - gekleurd papier;
  • - schaar;
  • - uittreksels (knipsels uit kranten en tijdschriften) uit beoordelingen van militaire uitrusting en wapens, enz. berichten die van belang zijn voor het mannelijke deel van het team / gezin;
  • - kopieën van bestellingen bij het uitreiken van medewerkers voor de Dag van de Verdedigers van het Vaderland of schriftelijke felicitaties van de leiding van het team / echte of symbolische telegrammen met felicitaties van verre familieleden - met de familieversie van de muurkrant.

instructies:

Stap 1

Schrijf de naam van de muurkrant in felle kleuren of plak hem in grote letters uit gekleurd papier: van veraf zorgen opvallende heldere letters ervoor dat mensen zeker naar je krant zullen komen om hem te lezen. Het opschrift beslaat meestal niet meer dan een kwart van de totale ruimte van de muurkrant.

Stap 2

Plaats de officiële verplichte felicitaties voor mannen met de vakantie en wensen in het linkerbovengedeelte van het krantenblad aan de muur of in het midden. Felicitaties (indien van toepassing) van gerelateerde teams en management worden daar meestal gepost.

Stap 3

Plaats onder het officiële deel van de krant nieuws over het onderwerp krijgsmacht: over gebeurtenissen in verband met de invoering van nieuwe arbeidsvoorwaarden in het leger, over reorganisatie en de tussentijdse resultaten daarvan, een nieuw uniform, de vrijgave van een demobilisatiebevel en andere zaken die van belang zijn voor het mannelijke deel van het team of gezin).

Stap 4

Schrijf met de hand of plak de voorbereide en afgedrukte op afzonderlijke vellen met behulp van een printer (wat de voorkeur heeft, omdat het gemakkelijker te lezen is bij het lezen) gedichten over de moed en onverschrokkenheid van mannen, getoond tijdens de oorlog en vredestijd.

Stap 5

Plaats lichtere materialen in de onderste en rechter delen van de muurkrant: humoristische opmerkingen over het leger en de dienst, anekdotes over het legerthema (mannen die in het leger hebben gediend zullen ze begrijpen en waarderen), charades, spreekwoorden en gezegden die het moeilijke leger weerspiegelen dienst, deuntjes over het thema viering van 23 februari, leger, oorlog en vrede.

Stap 6

Gebruik foto's van teamleden bij het opstellen van de muurkrant. Afhankelijk van de aard van de wandpublicatie kunnen het grappige foto's zijn of foto's in een formele setting en in uniform. Het is raadzaam om foto's te voorzien van bijschriften die de momenten van het leven erop uitleggen.

Stap 7

Wanneer er evenementen worden gehouden die verband houden met de viering van de Dag van de Verdediger van het Vaderland, plaats dan ook hun plan om aan te geven welk deel van het evenement op welk tijdstip en waar precies zal worden gehouden (bijvoorbeeld: "De plechtige bijeenkomst en het concert vinden plaats om 10.00 uur" klok in de aula").

Aanbevolen: