Hoe Maak Je Een Kikimora-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kikimora-kostuum?
Hoe Maak Je Een Kikimora-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Kikimora-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Kikimora-kostuum?
Video: Top 4 beginners fouten bij het dragen van een pak 2024, April
Anonim

Het maken van een kikimora-kostuum vereist geen speciale training of dure materialen. Indien nodig kan een kikimora-kostuum worden gemaakt van afvalmateriaal - een oude jurk, bouclé-draden en een paar originele accessoires.

Hoe maak je een Kikimora-kostuum?
Hoe maak je een Kikimora-kostuum?

Het is nodig

Jurk of blouse met een groene, grijze of bruine rok, gele of bruine bouclé draad, een stuk leer of kunstleer 0,5m x 0,5m, een rand, papieren bloemen, een speelgoedkikker

instructies:

Stap 1

Om een kikimora-kostuum te maken, moet je een kant-en-klare jurk in groen, bruin of grijs naaien of opnieuw maken. De jurk kan van elke stijl zijn, maar vergeet bij het kiezen van een model niet dat de zoom van de jurk, net als de mouwen, in "noedels" moet worden gesneden. Naai bovendien lange linten aan de taille en kraag van de jurk. Het materiaal voor de banden kan in een contrasterende kleur worden gekozen.

Stap 2

De volgende stap bij het maken van een kikimora-kostuum is het naaien van een cape-mantel. Kikimora is een moerasgeest, dus alle tinten groen, bruin of kaki zouden heel geschikt zijn. Het is raadzaam om een doorschijnende stof te kiezen - dit geeft het beeld van de kikimora een vleugje fabelachtigheid. Maak "zeewier" van draden en stroken stof en was ze op de cape.

Stap 3

Brei bastschoenen van geel of bruin bouclégaren. Hoe dikker de draad, hoe natuurlijker de bastschoenen eruit zullen zien. Knip de zolen uit stukken leer of kunstleer en naai ze aan de bastschoenen. Weef twee lange staartjes van de draden en bevestig ze aan de achterkant van de "bastschoenen". Met behulp van deze vlechten worden de bastschoenen op de benen bevestigd.

Stap 4

Het kapsel van de kikimora valt op door zijn "creatieve puinhoop". Als de lengte van je eigen haar het toelaat, kun je verschillende paardenstaarten vastbinden en stevig kammen. Een haarband versierd met een kleine speelgoedkikker en een paar bloemen van stof of papier zal dit kapsel perfect aanvullen. Als je haar kort is, is het logisch om een pruik te gebruiken. Extra accessoires voor het kikimora-kostuum kunnen gebreide "shaggy" armbanden zijn, evenals een staf.

Stap 5

De make-up van Kikimora moet worden gekozen op basis van het algehele kleurenschema van het pak. Als de jurk en cape groen zijn, moeten groene en olijfkleurige tinten de overhand hebben in de make-up. Glitter die waterdruppels imiteert is geschikt.

Aanbevolen: