Hoe Maak Je Een Zeemeerminstaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zeemeerminstaart?
Hoe Maak Je Een Zeemeerminstaart?

Video: Hoe Maak Je Een Zeemeerminstaart?

Video: Hoe Maak Je Een Zeemeerminstaart?
Video: Review Zeemeerminstaart Suntails en Aliexpress, zwemmen als een zeemeermin! 2024, April
Anonim

Hoe maak je een zeemeermin carnavalskostuum? Laat natuurlijk je fantasie zien! Als alles duidelijk is met de bovenkant van deze afbeelding, veroorzaakt het onderste deel van het pak een bepaalde moeilijkheid. In dit artikel bekijken we twee opties voor de zeemeerminstaart.

de kleine Zeemeermin
de kleine Zeemeermin

Het is nodig

  • Rondgebreide stof, de zogenaamde gebreide kous
  • Witte doek
  • Kralen
  • Korset bot
  • Verf op stof
  • Leggings
  • Groene of blauwe stof

instructies:

Stap 1

Voor het bovenste deel van het zeemeerminkostuum is witte glanzende stof of een jurk voldoende. We zullen de hals rond maken met kralen, ze zullen niet alleen de halslijn versieren, maar ook de bies vasthouden.

Voor een paardenstaartrok moet u het kousgedeelte opmeten. Op een afstand van ongeveer 10 cm van de bovenste snede markeren we de uitlijningslijn met zeep. We verbinden de rok met het bovenste gedeelte, waarbij de gemarkeerde lijn wordt uitgelijnd met de onderrand van het bovenste gedeelte. Naai onderdelen op de naaimachine, naai een lijn 1 cm hoger op de gemarkeerde lijn en de tweede lijn precies langs de lijn. Een vrije rand blijft bovenop. We wikkelen het over de rok en stoppen de open snit naar binnen. De resulterende manchet in de taille is het begin van de zeemeerminstaart.

Stap 2

Om de vin te knippen, knipt u de rest van de gebreide kous in de lengte door. Knip een vin uit elke helft - 2 delen met een vouw. Bedek de randen van beide vinstukken en de zoom van de rok. Bevestig de vinnen aan de onderkant van de rok, zodat het ene stuk aan de voorkant en het andere aan de achterkant zit, en zorg ervoor dat de onderkant van de rok niet onder de vin uitsteekt. Veeg de vinnen naar de rok, lijn de hoeken van de vin uit en verbind de uitstekende hoeken met elkaar. Naai de vin aan de rok.

Stap 3

De hoeken van de vin worden als volgt genaaid: de steek wordt langs de bovenrand naar de hoek en langs de onderrand gelegd tot een lengte van 7,5 cm. Plaats op een afstand van 1 cm van de rand stukjes van het korsetbot tussen de resulterende toeslagen en naai de toeslagen met een overhandse naad. Daarna behouden de hoeken van de vin hun vorm. Verf strepen op de vin.

Stap 4

Als deze uitvoering van de jurk van de Kleine Zeemeermin moeilijk lijkt of er helemaal geen tijd is, kun je rondkomen met de materialen die voorhanden zijn. Dus voor de bovenkant van de jurk is een wit strak T-shirt geschikt. Versier de kraag met kralen. En voor de staart van de zeemeermin nemen we een legging, groen of blauw, knippen ze 15 - 20 cm en naaien valans aan elk been, ze zullen de rol van de vin van een zeemeermin spelen. Valans - stoffen van tack, 1 m breed en 25 - 30 cm lang, bij voorkeur groen, blauw of lichtblauw. Dat is alles, het zeemeerminkostuum is klaar!

Aanbevolen: