Hoe Maak Je Kennis Met Een Demobilisator

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Kennis Met Een Demobilisator
Hoe Maak Je Kennis Met Een Demobilisator

Video: Hoe Maak Je Kennis Met Een Demobilisator

Video: Hoe Maak Je Kennis Met Een Demobilisator
Video: Intermediair metabolisme uitvergroot 6. De mobilisatie van spier eiwit 2024, April
Anonim

De diensttijd is omgevlogen en je hebt nu al zin om je geliefde te ontmoeten. Je wordt overweldigd door vreugde en tegelijkertijd voel je de opwinding over de aanstaande vergadering. Het is dubbel moeilijk voor je vriend, omdat hij lange tijd ver weg was van familie, vrienden en van jou, je geliefde meisje. Het is bij de eerste ontmoeting dat je al je liefde en loyaliteit moet tonen en hem moet helpen zich aan te passen aan het "nieuwe" leven in het burgerleven.

Hoe maak je kennis met een demobilisator
Hoe maak je kennis met een demobilisator

instructies:

Stap 1

Probeer je vriendje te ontmoeten op het treinstation. De eerste minuten van een ontmoeting na een lange breuk zijn voor jullie allebei van groot belang. Ze zullen voor altijd in je geheugen blijven. De eerste ontmoeting is altijd heel emotioneel: je wordt overspoeld door emoties, je hart staat op het punt om uit je borstkas te breken. Op dit moment zal hij alleen maar denken dat zijn geliefde op hem heeft gewacht. Nu ben je voor hem niet alleen een geliefd meisje dat brieven aan het leger schreef, maar praktisch een bruid, ter wille waarvan hij overal klaar voor zal zijn. Als je woorden van liefde en tederheid tegen hem wilt zeggen, aarzel dan niet, voor hem is het erg belangrijk. Terwijl de dienst aan de gang was, dachten jullie allebei aan wat jullie bij de eerste ontmoeting tegen elkaar zouden zeggen, maar nu jullie ogen elkaar ontmoetten, waren alle gedachten meteen verward. Maak je geen zorgen, het gebeurt. Het belangrijkste is om naar je hart te luisteren, dat zal het je vertellen.

Stap 2

Plan je dag. Wees erop voorbereid dat je vriend wil dat je samen naar zijn ouders gaat, naar een afspraak met vrienden gaat. Het is op dit moment erg belangrijk voor hem om iedereen te laten zien dat je de beste bent, dat je na zo lang op hem hebt kunnen wachten en je gevoelens kunt behouden. Om problemen te voorkomen, neem je van tevoren een dag vrij van je werk of neem je vrij van colleges.

Stap 3

Breng de hele dag samen door. Na eindeloze bezoeken aan familie en vrienden, kun je eindelijk alleen zijn. Tijdens de levensduur is er veel veranderd, ook jijzelf. Je hebt elkaar al te lang niet gezien, in deze tijd zijn je kijk op het leven en je kijk op het leven veranderd. Het belangrijkste is dat jullie, net als voorheen, van elkaar houden. Het is geen toeval dat ze zeggen dat het leger een test voor de zintuigen is. Nu heb je een moeilijke taak - je moet weer aan elkaar wennen, om erachter te komen wat er is veranderd. Overdag kun je een wandeling door de stad maken naar je favoriete plekken waar je romantische herinneringen aan hebt. Deze "reis naar het verleden" zal je dichterbij brengen en je zintuigen doen herleven. Na de wandeling kan je vlot door naar het avondeten.

Stap 4

Maak uw romantische avond onvergetelijk. De beste tijd is om deze tijd thuis door te brengen. De gezellige woonomgeving, waar hij al zo lang van droomt, zal je ongetwijfeld meer geneigd maken om te communiceren. Zorg voor sfeer: dek de tafel af met een wit tafelkleed, versier hem met rozenblaadjes, steek kaarsen aan. Laat romantische muziek op de achtergrond spelen. Je moet onberispelijk zijn: sexy jurk, verleidelijk parfum. Roep de meest aangename herinneringen in hem op. Flirt met elkaar, zeg lieve woorden. Wees niet verlegen over je emoties. Hoe deze avond verloopt, bepaalt voor een groot deel hoe je toekomstige relatie zich zal ontwikkelen.

Aanbevolen: