Hoe Maak Je Een Loterij?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Loterij?
Hoe Maak Je Een Loterij?

Video: Hoe Maak Je Een Loterij?

Video: Hoe Maak Je Een Loterij?
Video: Hoe verkoop je lootjes van De Kleine Jantje Beton loterij 2024, Maart
Anonim

Als je besluit een feestje te geven of gewoon plezier te hebben met je vrienden, kun je een graploterij doen met een prijstrekking. Het spel zal de avond diversifiëren en gasten in staat stellen prijzen mee te nemen ter nagedachtenis aan jou.

Hoe maak je een loterij?
Hoe maak je een loterij?

Het is nodig

Doorzichtige plastic of glazen bak met vernauwde hals, karton, lijm, tape, zilverkleurige acrylverf, afwasmiddel

instructies:

Stap 1

Zoek een foto van een lot op internet of maak een fotokopie van een bestaand exemplaar. Kleur het in de juiste kleuren. Knip kleine rechthoeken uit het karton. Maak een afdruk van hetzelfde formaat van uw lot. Gebruik lijm om de afdruk op het karton te bevestigen.

Stap 2

Laat onderaan een vrij venster en vul daar de cijfers in. Plak tape op het resulterende lot. Meng 2: 1 zilveren acrylverf met afwasmiddel. Verf over het raam met cijfers met het resulterende mengsel. Wacht tot het volledig droog is. Als cijfers zichtbaar zijn, bedek met een tweede laag mortel. Wacht tot het helemaal droog is.

Stap 3

Maak het gewenste aantal loten. Plaats ze in een voorbereide container. Nu blijft het om met prijzen te komen. Interessante prijzen zijn geschikt als prijzen. Als de loterij komisch is, koop of maak dan de grappigste ambachten en souvenirs. Als alternatief kun je komische opdrachten bedenken.

Stap 4

Bedenk een valuta waarvoor u uw loterijen gaat verkopen. Ze kunnen ook gemaakt worden van papier, karton en verf. Als u besluit om loterijen gratis te maken, bepaal dan welke zullen winnen en welke niet. U kunt ook de loterijen in twee delen verdelen. Voor loterijen met even nummers bijvoorbeeld, deel je prijzen uit en voor loterijen met oneven nummers voltooit de speler taken.

Aanbevolen: