Hoe Maak Je Zelf Een Huwelijksboog

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zelf Een Huwelijksboog
Hoe Maak Je Zelf Een Huwelijksboog

Video: Hoe Maak Je Zelf Een Huwelijksboog

Video: Hoe Maak Je Zelf Een Huwelijksboog
Video: Zelf een ballonnenboog maken 2024, April
Anonim

In het moderne leven wordt trouwmode meestal gedicteerd door de wens om op te vallen, zodat gasten zich niet vervelen met bekende toast, zodat de bruiloft wordt herinnerd voor heldere en originele momenten. Iemand houdt een fotosessie aan zee, iemand naait een trouwjurk met de hand en iemand maakt zelf huwelijksdecoraties. Een daarvan is een huwelijksboog en, met uw eigen handen gemaakt, zal deze zeker op de foto's van alle gasten staan.

Hoe maak je zelf een huwelijksboog
Hoe maak je zelf een huwelijksboog

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u beslissen welke deuropening u in de vorm van een boog wilt versieren, of u plaatst deze afzonderlijk in de feestzaal. In dit geval heb je metalen frames nodig, je zult moeten nadenken over hoe je ze aan de vloer of grond gaat bevestigen.

Stap 2

Meestal zijn er huwelijksbogen gemaakt van ballonnen, stevig en stevig aan elkaar vastgemaakt. De gewrichten kunnen worden versierd met slingers en strikken.

Stap 3

Een andere eenvoudige techniek is om het te versieren met een witte stof met kant en vlechtwerk, op verschillende plaatsen om het te binden met grote bloemen genaaid van lichte stof. Bovenop zo'n slinger kun je twee souvenirduiven bevestigen. Je kunt ook stof van verschillende tonen nemen, deze met elkaar verstrengelen of grote stukken stof naaien zodat na elke dressing een nieuwe toon of kleur begint.

Stap 4

Als je een ongewone bruiloft hebt in een themastijl, gebruik dan momenten van deze stijl om de boog te versieren. Voor een jeugdfeest kun je bijvoorbeeld felle neonkleuren gebruiken, voor een rustieke bruiloft, een boog van paardebloemen of wilde bloemen weven (of gewoon wilde bloemen gebruiken in de decoratie), voor een glamoureus feest, versier het met roze hartjes en kusjes - lipafdrukken op zachte stof.

Stap 5

Je kunt de boog laten stromen - voeg nieuwjaarsregen toe aan het standaardontwerp. Tijdens het losgeld kunnen de bruidegom en zijn gevolg er bankbiljetten aan binden en de voet versterken met flessen champagne.

Aanbevolen: