Hoe Een Bruiloft Te Verstoren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Verstoren?
Hoe Een Bruiloft Te Verstoren?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Verstoren?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Verstoren?
Video: F.C. De Kampioenen S10 E10 Waterslaeghers Senior 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een feest waarop ze zich al lang voor X-day voorbereiden. Op deze dag moet alles perfect zijn: het uiterlijk van de bruid en bruidegom, gefeliciteerd, eten op het banket en tot slot de huwelijksnacht. Het is echter mogelijk om ervoor te zorgen dat de bruiloft op verschillende andere manieren wordt herinnerd door alle aanwezigen.

Een bruiloft verstoren is makkelijker dan het perfect maken
Een bruiloft verstoren is makkelijker dan het perfect maken

instructies:

Stap 1

Nodig je meest vurige jaloerse vrouwen uit voor je bruiloft. Geloof me, deze dag is slechts een opslagplaats voor nieuwe roddels. Je kunt in hun kring het idee gooien om een folder te maken waarin alle tekortkomingen van je feest worden beschreven - je zult veel interessante dingen leren.

Stap 2

Boek niet van tevoren een café of restaurant. Waarom zou je tevergeefs rennen en je tijd verspillen? Er zijn immers meer feestzalen in de stad dan bruiloften. Vertrouw op het lot - wat als het je lukt om de beste zaal zelfs een paar dagen voor het feest te huren. Hetzelfde geldt voor het menu - vertel de chef-kok dat het je niet uitmaakt hoe je je gasten voedt, zolang het maar goedkoper is. Je moet tenslotte geld sparen voor de eerste keer van het huwelijksleven.

Stap 3

Nodig als fotograaf een vriend(in) uit met een "zeepkist". Geloof me, niemand zal zulke foto's hebben. Misschien heb je geluk en hebben de foto's verschillende effecten, of het nu een vinger in het midden van de lens is of wazige gezichten.

Stap 4

Schrijf geen lijst met gewenste geschenken, maar vertel alle gasten dat als ze je geld geven, je dodelijk beledigd zult zijn. En maak je klaar om de eigenaar te worden van tien sets, vijf stofzuigers en enkele tientallen theeparen en stapels handdoeken. Uiteindelijk zul je de eerste keer zeker niet verdwalen - je kunt een winkel met huishoudelijke artikelen openen.

Stap 5

Plan geen wandeling door de stad of huur geen auto's voor uzelf en uw gasten. Wandelen in de frisse lucht is zeer de moeite waard. En om plezier te hebben, kun je steden spelen of 'raad de beroemdheid'. En neem niets eetbaars mee. Je kunt vies worden - ga naar een café.

Stap 6

Een bruid hoeft immers geen jurk te kopen. Witte bovenkant is zwarte onderkant en jij bent de meest creatieve bruid van de stad. En de bruidegom kan heel goed het pak dragen dat hij op het schoolbal droeg. Hij heeft hem maar één keer gedragen.

Stap 7

Bestel ten slotte geen gastheer voor de avond. Dit is geldverspilling. Tante Lyuba van de volgende deur kent veel toasts, en haar achternicht Borka woonde onlangs de bruiloft van een vriend bij en kent veel wedstrijden. In het slechtste geval hielp het altijd om te spelen met een potlood dat de fles moet raken. Al deze methoden zullen uw vakantie gewoon onvergetelijk maken, en het belangrijkste is dat niemand anders zo'n bruiloft zal hebben.

Aanbevolen: