Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag Op De Radio

Inhoudsopgave:

Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag Op De Radio
Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag Op De Radio

Video: Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag Op De Radio

Video: Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag Op De Radio
Video: Gelukkige Verjaardag 2024, Maart
Anonim

Een originele manier om een vriend of familielid een gelukkige verjaardag te wensen, is door je favoriete nummer op een populair radiostation te bestellen. Vroeger was het zo dat om een lied en poëzie op een radiostation (bedrade radio in de keuken) te laten spelen, je een maand van tevoren naar het radiocentrum moest gaan, een sollicitatie achterliet of een brief schreef en betaalde voor felicitaties. Met de komst van muziek- en entertainmentradiostations is deze service algemeen beschikbaar geworden. Dus verschillende opties voor het organiseren van verjaardagsgroeten op de radio.

Hoe zeg je gelukkige verjaardag op de radio
Hoe zeg je gelukkige verjaardag op de radio

instructies:

Stap 1

Elk muziek- en entertainmentradiostation heeft meestal een uur van begroetingen en felicitaties. Als de jarige een fan is van een bepaalde radio, luister dan gewoon de hele dag naar dat station en ontdek het exacte tijdstip waarop je je klaar moet maken om te feliciteren. Het belangrijkste is dat op dit moment ook de held van de gelegenheid bij de radio-ontvanger verschijnt. Bel live (radiopresentatoren herhalen de telefoons vrij vaak) en spreek uw felicitaties uit. Je moet je zeker van tevoren voorbereiden, meerdere telefoons voorbereiden, de auto-dial-functie instellen om zeker te zijn dat je op de juiste dag en uur in de lucht komt. Ook zal je vooraf een luchtige speelse tekst of serieuze plechtige gedichten moeten schrijven. Spreek in de uitzending de voor- en achternaam van de jarige correct uit en bestel zijn favoriete liedje, waarvan de naam van tevoren van hem moet worden ontdekt.

Stap 2

De dienst Gefeliciteerd met de lucht is op veel radiostations beschikbaar door een sms te sturen naar een kort drie- of viercijferig nummer. In de regel wordt een vergoeding van de abonnee in rekening gebracht voor een dergelijke zending, maar als het onrealistisch is om in de lucht te bellen, lijkt het bedrag voor het bericht niet zo hoog (meestal van 30 tot 100 roebel). Zeker als de jarige gewaarschuwd is en ongeduldig op zijn portie roem van de ontvanger wacht. Op lokale regionale amusementsradiostations wordt in de regel een felicitatie-sms verzonden zonder enige extra kosten (er worden kosten in rekening gebracht voor het verzenden van een normaal bericht naar een andere abonnee).

Stap 3

Bijna iedereen, ook lokale radiostations, heeft een eigen website op internet. Meestal biedt de site een pagina voor het ontvangen van felicitaties. Bestudeer de site van tevoren en, als er een dergelijke functie op de verzendpagina is, stuur dan uw verjaardagsgroeten van tevoren, met vermelding van de gewenste datum van het in de lucht laten klinken. Zorg ervoor dat u de achternaam van de jarige correct spelt en hun favoriete nummer opneemt.

Stap 4

Tijdens de uitzending op grote radiostations worden felicitaties op andere interactieve manieren ontvangen. Bijvoorbeeld via ICQ, chat of forum op de radiosite. Het is echter niet erg waarschijnlijk dat die van u in de stroom van berichten in de ether wordt gelezen. En de kans dat je het bestelde nummer hoort is zeer minimaal.

Stap 5

Ten slotte accepteren veel radiostations nog steeds felicitaties op de gebruikelijke manier - via e-mail. Het is noodzakelijk om van tevoren een dergelijke aanvraag uit te geven, een maand van tevoren een brief te schrijven, deze naar het juiste adres te sturen, de titel en het doel van de brief op de envelop aan te geven, zodat deze niet per ongeluk verloren gaat. Dergelijke opties zijn echter al lang vervangen door alternatieve methoden, met name e-mails, die veel sneller bereiken en minder gedoe vergen. Toegegeven, je moet er nog steeds voor zorgen dat je het juiste e-mailadres van het geselecteerde radiostation hebt getypt en dat de presentatoren van deze radio dit soort schriftelijke felicitaties in de lucht lezen.

Aanbevolen: