Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag In Het Engels

Inhoudsopgave:

Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag In Het Engels
Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag In Het Engels

Video: Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag In Het Engels

Video: Hoe Zeg Je Gelukkige Verjaardag In Het Engels
Video: Gelukkige Verjaardag 2024, April
Anonim

Verjaardagen worden in alle landen gevierd en hebben overal hun eigen tradities. Als je een Engelsman wilt feliciteren met de vakantie, dan moet je enkele kenmerken kennen van de viering van deze datum in het VK.

Hoe zeg je gelukkige verjaardag in het Engels
Hoe zeg je gelukkige verjaardag in het Engels

instructies:

Stap 1

Meestal zullen vrienden de kamer van tevoren versieren met een groot aantal kleurrijke ballonnen als het feest thuis plaatsvindt. Sla daarom ballonnen in of neem contact op met een bureau dat het pand inricht.

Stap 2

U moet weten dat als u wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje, u de alcohol die u verkiest mee moet nemen. Trouwens, als je het niet opdrinkt, kun je het meenemen.

Stap 3

Je moet niet wachten op het gebruikelijke feest. Hoogstwaarschijnlijk is er een buffet en kunt u ook uw eigen lekkernij meenemen en zelf opeten. Dit komt niet door gierigheid, maar door de allergie die gasten kunnen hebben voor een gerecht, evenals het feit dat de jarige op deze dag niet veel moeite hoeft te doen met veel voorbereiding. Het belangrijkste op een Engelse verjaardag is niet eten, maar een ontmoeting met vrienden die komen feliciteren. Als het feest in een restaurant of café is, moet je je erop voorbereiden dat iedereen zichzelf zal betalen.

Stap 4

Als je naar je Engelse verjaardag komt, geef je de jarige een prachtig ontworpen cadeau, evenals een wenskaart met warme woorden en wensen. Het is niet gebruikelijk om geschenken meteen te openen, hoogstwaarschijnlijk zullen ze eerst op een bepaalde plaats worden geplaatst en pas later worden ingezet, wanneer iedereen is verzameld of zelfs nadat de gasten zijn vertrokken.

Stap 5

Een wereldberoemd lied met de woorden Happy birthday to you! alle gasten zingen voor de held van de gelegenheid terwijl hij de kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblaast. En ik moet zeggen dat een taart of een taart met kaarsjes een verplicht attribuut is, het mag er echter uitzien als een persoonlijke kleine cupcake met één kaarsje, maar vaker is het een grote taart met net zoveel kaarsjes als de jarige draait.

Stap 6

Als het gebruikelijk is dat we aan onze oren trekken om ze te feliciteren met hun verjaardag, dan is er in Engeland een traditie om zo vaak op te gooien als iemand oud is.

Stap 7

Op verjaardagen is het niet gebruikelijk om vrienden te dure cadeaus te geven om iemand niet in een ongemakkelijke positie te brengen. Het is goed mogelijk dat de jarige zijn lijst zelf bekendmaakt en dat elke gast een cadeau uitkiest. In plaats van boeketten is het heel toepasselijk om een bloem in een pot te geven - de Britten houden van verse bloemen.

Aanbevolen: