Hoe Feliciteer Je Met Radio Day

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Radio Day
Hoe Feliciteer Je Met Radio Day

Video: Hoe Feliciteer Je Met Radio Day

Video: Hoe Feliciteer Je Met Radio Day
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Op 7 mei 1895 werd de eerste radiocommunicatiesessie uitgevoerd door de Russische natuurkundige Alexander Stepanovich Popov. Sindsdien is deze dag een feestdag voor alle radio- en communicatiemedewerkers. Als er onder uw vrienden, familieleden mensen zijn die met radio te maken hebben, feliciteer hen dan op deze dag.

Hoe feliciteer je met Radio Day
Hoe feliciteer je met Radio Day

Het is nodig

Whatman papier, tijdschriften, scharen, stiften, lijm, vellen papier

instructies:

Stap 1

Als u een radiowerker bent, zullen uw collega's enorm blij zijn met de originele felicitaties. Ondanks het feit dat het radiostation zelfs op zijn eigen vakantie verplicht is om te werken. Stel een kort gedicht samen, als je gemakkelijk rijmt, en druk het af op een printer en versier het tot een ansichtkaart met behulp van visuele editors. Als je niet zo goed kunt schrijven, zoek dan een grappige begroeting op het internet.

Stap 2

Een geweldig cadeau is een collage voor alle medewerkers van het radiostation. Krijg een momentopname van elke medewerker. Bewapen jezelf dan met oude tijdschriften en scharen. Zoek naar grappige bijschriften (koppen), uitgeknipte figuren van mensen en andere heldere afbeeldingen die van pas kunnen komen. Leg het daarna allemaal samen op een stuk Whatman-papier en bevestig het hoofd van een werknemer aan elk "lichaam". Verzin een grappig bijschrift en titel voor deze hele compositie. Gebruik heldere markeringen voor labels.

Stap 3

Op de radiodag kunt u uw naasten feliciteren, maar ook de radio zelf, met een telefoontje of sms naar een willekeurig radiostation. U vindt het telefoonnummer voor oproepen en berichten op internet op de website van uw favoriete radiobedrijf. En als je er regelmatig naar luistert, hoor je nummers in de ether waarmee je contact kunt opnemen. Meestal worden op een bepaald moment speciale programma's gereserveerd voor felicitaties met radiogolven.

Stap 4

Voor felicitaties met een telefoontje of een bericht, maak je een wensgedicht of gewoon lieve woorden. De boodschap kan grappig en plechtig zijn, in proza of poëzie, laconiek of uitgebreid - naar eigen goeddunken. Toon je originaliteit.

Stap 5

Een verscheidenheid aan dingen kan worden gebruikt als een substantieel geschenk. Ofwel op de een of andere manier verbonden met de radio, of zeer noodzakelijk voor de persoon die u wilt feliciteren. Bouw daarom voort op de verzoeken en uw mogelijkheden.

Aanbevolen: