Hoe Kies Je De Juiste Bruidsbloemen

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je De Juiste Bruidsbloemen
Hoe Kies Je De Juiste Bruidsbloemen

Video: Hoe Kies Je De Juiste Bruidsbloemen

Video: Hoe Kies Je De Juiste Bruidsbloemen
Video: WEDDING SPECIAL: hoe kies je de juiste bloemen voor op je bruiloft? 2024, April
Anonim

Bloemen verrukken altijd, creëren een speciale sfeer, wekken herinneringen op. Verzameld in verschillende composities, kunnen ze een huwelijksfeest versieren en onvergetelijk maken.

Hoe kies je de juiste bruidsbloemen
Hoe kies je de juiste bruidsbloemen

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de favoriete bloemen van de bruid de bruiloft mooi en smaakvol versieren, is het belangrijk om het serieus en zorgvuldig te nemen. Als je het gevoel hebt dat je het feest niet alleen met bloemen kunt versieren, zoek dan hulp van professionals. Hun overleg zal u helpen bij het kiezen van een uniforme stijl van decoratie, om uw bruiloft harmonieus en mooi te maken. Op dit belangrijke evenement voorkomt u onaangename verrassingen in de vorm van vervaagde boeketten en guirlandes.

Stap 2

Houd er bij het decoreren rekening mee dat de gekozen stijl in alle elementen aanwezig moet zijn, te beginnen met de corsages van de bruidegom en het bruidsboeket en eindigend met de items van de feestzaal. De gekozen bloemen moeten een unieke sfeer creëren voor de bruid en bruidegom, het belang van het evenement benadrukken en een goed humeur behouden.

Stap 3

Besteed aandacht aan de decoratieve floristische stijl voor het huwelijksfeest. Het belangrijkste kenmerk is het maken van bloemstukken, waarbij een groot aantal bloemen zich dicht en dicht genoeg bij elkaar bevinden. Onlangs zijn er in deze stijl bruidsboeketten gemaakt.

Stap 4

Maak van je favoriete bloem de belangrijkste op de bruiloft, accentueer hem in de composities. De decoratieve stijl wordt meer gekenmerkt door een symmetrische opstelling van elementen, die moet worden waargenomen in de vorm, kleur, structuur van de compositie.

Stap 5

Wil je de helderheid en strengheid van een decoratief bloemstuk benadrukken, stop dan bij ronde kleuren in combinaties van geel met wit of witte en blauwe tinten. Boeketten met gele rozen, symmetrisch langs de hoofdelementen van de hal, zien er bijvoorbeeld geweldig uit.

Stap 6

Het is noodzakelijk om te beslissen over de vorm van de boeketten. Ze kunnen totaal verschillend zijn: gewelfd en getrapt, kortstammig en structureel. Lange vloeiende boeketten zien er erg mooi uit. Het belangrijkste is om de algemene stijl te volgen en je te concentreren op je verbeeldingskracht en voorkeuren, want een bruiloft is nog steeds een feest dat in de eerste plaats voor de bruid en bruidegom wordt georganiseerd.

Stap 7

Denk aan de taal van bloemen. Helaas, een beetje vergeten, kan hij je feest vullen met een betekenis die alleen begrijpelijk is voor een verliefd stel. Bloemen hebben jongeren altijd geholpen om een stille dialoog te voeren en ervaringen uit te wisselen. Een gele roos deed bijvoorbeeld denken aan twijfels in gevoelens, en hyacint met zijn knoppen benoemde de dag van de ontmoeting. De lelie symboliseerde zuiverheid en de witte anjer sprak van vertrouwen en respect.

Stap 8

Maak gebruik van de service die door sommige bureaus wordt aangeboden. Bij de expresinrichting van de feestzaal maken specialisten gebruik van bloemen die door gasten bij de burgerlijke stand worden aangeboden. Dus de bloemen zullen niet vervagen en mooi gerangschikt zijn en als aanvulling op de algemene decoratie van de kamer zal iedereen die aanwezig is tijdens het bruiloftsfeest verrukken.

Aanbevolen: