Hoe Kies Je De Juiste Trouwjurk?

Hoe Kies Je De Juiste Trouwjurk?
Hoe Kies Je De Juiste Trouwjurk?

Video: Hoe Kies Je De Juiste Trouwjurk?

Video: Hoe Kies Je De Juiste Trouwjurk?
Video: Hoe kies je bruidssieraden bij je trouwjurk? 2024, April
Anonim

Welk meisje droomt er niet van om te trouwen in een jurk als een echte prinses? Toekomstige bruiden denken al op jonge leeftijd na over hun trouwoutfit tot in het kleinste detail, bespreken het met haar vriendinnen, tekenen in meisjesnotitieboekjes. Hoe kies je de trouwjurk van je dromen - degene die modieus blijkt te zijn en bij je past, waarin je er op zijn minst als een sprookjesprinses uitziet?

Hoe kies je de juiste trouwjurk?
Hoe kies je de juiste trouwjurk?

Stof en kleuren van de trouwjurk

Overdreven pluizige rokken en strakke korsetten zijn nu uit de mode. Moderne bruiden streven naar elegantie en sierlijke eenvoud. Allerlei ornamenten, verschillende linten en kant zien er voordelig uit op een trouwjurk.

Om de bruiloft er romantisch uit te laten zien, is het aan te raden om te kiezen voor lichte, vloeiende stoffen. Organza en taf bijvoorbeeld hebben dergelijke eigenschappen. Verfijnde jurken van natuurlijke zijde, chiffon en satijn.

Wit voor de outfit is een klassieker. Veel bruiden vervangen het echter met succes door andere tinten. Ivoren trouwjurken zijn spectaculair, evenals perzikkleurige of lichtroze jurken.

Brunettes zijn onweerstaanbaar in pastelkleurige trouwjurken, blondines in goudkleurige jurken. Voor eigenaren van rood haar zijn crèmekleurige jurken geschikt.

Stijl en silhouet

Een bruid van elke lichaamsgrootte ziet er geweldig uit in een modieuze Empire-jurk. Deze outfit is trouwens ideaal voor degenen die in een interessante positie trouwen.

Het wordt aanbevolen voor magere vrouwen om trouwjurken te kopen met veel linten en kant. Een hoepelrok is de beste optie voor bruiden die brede heupen willen verbergen.

Als de bruid een onberispelijk figuur heeft, is haar keuze ruimer: ze kan een jurk van bijna elke stijl op de bruiloft dragen, afhankelijk van haar smaak en de kenmerken van de huwelijksceremonie.

Lange bruiden kunnen zich een jurk veroorloven met een brede riem en een lage taille.

Natuurlijk zal de bruid bij het kiezen van een trouwjurk zich zowel moeten concentreren op de mogelijkheden van haar eigen budget als op de kenmerken van haar uiterlijk. Maar het belangrijkste hier zouden de wensen van de pasgetrouwde moeten zijn. Maak kennis met de trends van de moderne trouwmode, droom uit, bedenk wat je trouwjurk precies moet zijn. Trouwen in de jurk van je dromen, in een jurk als een prinses - is niet elke bruid dit waard?

Aanbevolen: