Geschatte Trouwdag Schema

Geschatte Trouwdag Schema
Geschatte Trouwdag Schema

Video: Geschatte Trouwdag Schema

Video: Geschatte Trouwdag Schema
Video: SUMMER MUST HAVE! Beach Macrame Bag 2024, April
Anonim

Uiteraard is het programma van elke bruiloft individueel. Voor sommigen is de ceremonie geen openluchtceremonie, de pasgetrouwden worden geregistreerd bij het kadaster, voor sommigen is het showprogramma rijker en voor sommigen is het belangrijkste mooie fotografie. Kortom, elke bruiloft is een verhaal als geen ander. Maar de belangrijkste punten zijn er voor velen. Laten we proberen een geschatte timing van de plechtige dag op te stellen.

Geschatte trouwdag schema
Geschatte trouwdag schema

9:00 - opstaan

Het is belangrijk dat de bruid voldoende slaap krijgt op deze dag. Organiseer daarom aan de vooravond geen vrijgezellenfeest of knutselen aan decor. De avond kunt u het beste besteden aan ontspannende behandelingen en gezichtsbehandelingen.

11:00 - bijeenkomst van de bruid

Een spannend en belangrijk onderdeel van de dag. Gemiddeld duurt het ongeveer twee uur voor make-up en haar. Het is beter om manicure en pedicure de dag ervoor af te handelen. Als er aanvullende procedures nodig zijn, voeg dan nog een uur toe aan de totale tijd. Als er een wens is om de voorbereidingen voor de vakantie vast te leggen op een video of foto, dan is het beter om tegen die tijd specialisten uit te nodigen.

13:00 - ontmoeting van de bruid en bruidegom

De ontmoeting van het bruidspaar vindt plaats in de buurt van haar huis, waar een auto op hen wacht, die de geliefden naar de fotosessie zal brengen.

14:00 - fotosessie

Om geen tijd te verspillen aan files, vindt de fotosessie plaats in het park, waar de ceremonie iets later zal plaatsvinden. Je kunt aan het einde van de fotosessie bruidsmeisjes en vrienden van de bruidegom uitnodigen voor een gezamenlijke funshot.

15:30 - ophalen gasten

De gasten lezen in de uitnodigingen dat de bijeenkomst 30 minuten voor de ceremonie zal beginnen. Daarom verzamelen zich al veel familieleden en vrienden ter plaatse. De trouwboog op het terrein is klaar, de stoelen zijn opgesteld, de apparatuur is afgesteld en er klinkt lichte muziek.

16:00 - ceremonie

Het is klaar! De paus overhandigde de bruid aan de toekomstige echtgenoot en wisselde ringen en geloften van liefde en trouw uit. Het zou geweldig zijn als de ceremonie zou worden uitgevoerd door iemand die dicht bij je staat, in dit geval zal het gezellig en oprecht zijn.

16:30 - gefeliciteerd

Geschreeuw van "hoera", rammelende glazen, knuffels, gefeliciteerd. Foto's met ouders, vrienden en vriendinnen, gasten. Als het restaurant in de buurt is, gaat iedereen er soepel in. Is het restaurant ver weg, dan stappen de gasten op het voor hen bestelde vervoer.

17:00 - het begin van het banket

De meest oprechte en daarom meest waardevolle momenten van de dag: de eerste toast, het woord van de vader van de bruid, blije tranen op de gezichten van de ouders.

18:00 - banket

Er worden warme snacks geserveerd. In termen van eten, de meeste "shock" - de eerste twee uur. Je moet wachten tot de gasten vol zijn en ze dan pas uitnodigen om te dansen. Warm wordt geserveerd om 19.00 uur.

19:30 - animatieprogramma

Pasgetrouwden kunnen hun eerste dans uitvoeren en zo een voorbeeld zijn voor alle gasten. Meestal zijn twee sets van veertig minuten voldoende. Het is beter om de volgende muzieknummers aan de DJ toe te vertrouwen om te dirigeren.

22:00 - einde van de avond

Dus de momenten die vriendinnen en vrienden verwachtten zijn aangebroken: kousenbanden, een bruidsboeket. Spectaculaire bruidstaart.

23:00 - bedankt

Het einde van het feest: het bruidspaar bedankt de gasten. In de regel is zes uur genoeg voor een feestelijk diner en plezier. Maar als de gasten niet willen vertrekken, dan zullen ze zelf het script voor het einde van de avond moeten voorbereiden.

Aanbevolen: