Bonbonniere-schema's (deel 1)

Inhoudsopgave:

Bonbonniere-schema's (deel 1)
Bonbonniere-schema's (deel 1)

Video: Bonbonniere-schema's (deel 1)

Video: Bonbonniere-schema's (deel 1)
Video: Цветочная корзина бонбоньерки Bonbonniere Flower Basket#Marine_DIY_Guloyan 2024, April
Anonim

Een bonbonniere (vertaald uit het Frans bonbonnière - "snoepschaal", van het Frans bonbon - snoep) is een kleine doos, ontworpen voor ongeveer twee of drie snoepjes. Bonbonnières worden gebruikt als compliment, geschenk, attentie bij speciale gelegenheden, als dankbaarheid bij huwelijksceremonies en verjaardagen, voor het bijwonen van een feest.

Een voorbeeld van een huwelijksbonbonniere
Een voorbeeld van een huwelijksbonbonniere

Het is nodig

  • A4 papier of karton
  • Schaar
  • Potlood
  • Heerser
  • Perforator, priem, breinaald
  • Lint, vlecht, kant
  • Het echte snoep

instructies:

Stap 1

Alle schema's zijn heel eenvoudig en duidelijk. Druk af op een printer of teken met de hand (u kunt een vel aan het beeldscherm bevestigen en contouren tekenen). Als u van plan bent een reeks identieke bonbonnières te maken, kunt u een sjabloon uit dik karton knippen en eraan werken.

Visgraat
Visgraat

Stap 2

Knip daarna met een schaar langs de contour. Op moeilijk bereikbare plaatsen gebruik ik een nagelschaartje.

Piramide
Piramide

Stap 3

Teken vervolgens met een breinaald of schaar (rand) langs alle vouwlijnen (gemarkeerd met een stippellijn).

Een hart
Een hart

Stap 4

Maak een klein gaatje op de prikplaats (gemarkeerd met een kruis). Het is natuurlijk handiger om dit met een perforator te doen, maar je kunt het volledig doen met een priem, breinaald, elk scherp voorwerp dat voorhanden is.

Physalis
Physalis

Stap 5

Monteer daarna de doos langs de reeds gemarkeerde vouwlijnen. Doe snoepjes erin. Meestal gebruiken ze snoepjes zoals "Rafaello", ze hebben een papieren basis, zoals voor cupcakes, ze zien er eleganter en esthetischer uit. Je kunt ook macaronicakes gebruiken, dan kunnen de kleur van de bonbonniere en de kleur van de cakes op elkaar worden afgestemd.

Parfum
Parfum

Stap 6

Bind vervolgens met een lint of vlecht. De bonbonnière is klaar! Als je wilt, kun je een tag aan het lint hangen met de naam van de gast of een wens met felicitatie of dankbaarheid.

Aanbevolen: