Wat Te Wensen Voor Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Te Wensen Voor Je Verjaardag
Wat Te Wensen Voor Je Verjaardag

Video: Wat Te Wensen Voor Je Verjaardag

Video: Wat Te Wensen Voor Je Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Maart
Anonim

Als je op het verjaardagsfeestje bent van een goede vriend, collega of familielid, hoor je vaak dezelfde wensen voor geluk, gezondheid en rijkdom. Veel van deze wensen zijn natuurlijk heel oprecht en prettig voor de jarige. Maar soms is het nodig om originaliteit te tonen en de held van de gelegenheid op zo'n ongebruikelijke manier te feliciteren dat hij de meest levendige emoties bij hem oproept.

Wat te wensen voor je verjaardag
Wat te wensen voor je verjaardag

Zo maak je je verjaardagswens origineel

Allereerst is het de moeite waard om te overwegen aan wie uw felicitaties zijn gericht. Als het bedoeld is voor een geliefde, dan kunt u zich vrij voelen om uw persoonlijke gedachten te uiten en levensgebeurtenissen te onthouden die prettige herinneringen oproepen. Maar als je in dit geval een collega of baas feliciteert, moet je proberen tactvol te zijn om de held van de gelegenheid niet in een ongemakkelijke situatie te brengen en geen problemen te veroorzaken bij het verdere werk.

Je kunt ook uitgaan van die verlangens waar de jarige al lang van gedroomd heeft. Er is altijd wel iets dat zo ontbreekt in het leven. Iemand wil gezinscomfort, terwijl iemand al lang verlangt om andere landen te zien of droomt van een carrière en professionaliteit. Naast het feit dat uw felicitaties, rekening houdend met de meest gekoesterde wensen van de jarige, origineel zullen zijn, zal het ook aantonen hoe goed u deze persoon begrijpt. En begrip suggereert op zijn beurt dat je niet onverschillig voor hem bent.

Verjaardagswensen, rekening houdend met het karakter en de persoonlijkheid van de jarige

Als de persoon aan wie je een gelukkige verjaardag wenst, een goed gevoel voor humor heeft, zal een komische toast in de vorm van een anekdote of een verhaal over een grappig voorval uit het leven erg nuttig zijn. In dit geval kunt u de gebruikelijke felicitaties vervangen door interessante synoniemen. Dus in plaats van de standaardwoorden over rijkdom kun je bijvoorbeeld een zak geld, een KAMAZ met diamanten of het testament van een rijke betovergrootmoeder wensen.

Als je denkt dat je niet goed bent in het maken van originele en grappige begroetingen, dan zullen sites met een grote verscheidenheid aan grappige rijmpjes en interessante toast je te hulp komen. Misschien kun je, na het bekijken van de werken die erop worden gepresenteerd, je eigen felicitatie maken, die origineel zal zijn en de persoonlijkheid van de jarige weerspiegelt.

Er zijn bijna geen mensen die niet van complimenten in hun adres houden. Alleen scheldwoorden gooien is niet genoeg, je moet de echt belangrijke kwaliteiten van de held van de gelegenheid benadrukken, waarmee zowel zijn entourage als hij het waarschijnlijk eens zullen zijn. Hierdoor zal hij zich een bijzonder, belangrijk en noodzakelijk persoon voelen die wordt gewaardeerd door familie en vrienden.

Ongeacht wie de jarige is, de banaliteit kan altijd worden vermeden. U kunt bijvoorbeeld een toost beginnen met een legende, een komische parabel, een gedicht, een deuntje of een lied. Ten eerste zal dit uw felicitaties een speciaal tintje geven, en ten tweede zal het zeker lang in de herinnering blijven van alle gasten en in de eerste plaats de jarige zelf.

Aanbevolen: