Hoe Schrijf Je Een Ansichtkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Ansichtkaart?
Hoe Schrijf Je Een Ansichtkaart?

Video: Hoe Schrijf Je Een Ansichtkaart?

Video: Hoe Schrijf Je Een Ansichtkaart?
Video: Hoe schrijf je een kaart? 2024, April
Anonim

Een ansichtkaart is een universele manier om een vriend of goede vriend te feliciteren. Als je van nature geen redenaar en verhalenverteller bent, kun je beter niet experimenteren met moeilijke schrijf- of acteergroeten. Schrijf een wenskaart en bevestig deze aan uw cadeau.

Een zeldzame vakantie gaat zonder ansichtkaart
Een zeldzame vakantie gaat zonder ansichtkaart

instructies:

Stap 1

De keuze voor een cadeau is aan jou. Als dit een traditionele envelop met geld is, moet deze ook vergezeld gaan van een ansichtkaart. Waarom? Als de held van de gelegenheid meerdere van dergelijke geschenken krijgt, herinnert hij zich de volgende ochtend misschien niet meer wie en hoeveel geld hem heeft gegeven (de persoon is tenslotte geïnteresseerd). Het is namelijk niet gebruikelijk om je naam met geld op enveloppen te schrijven. En als je bij het aanbieden van de felbegeerde envelop een door jou geschreven ansichtkaart openvouwt en de felicitatietekst leest, heeft de jarige genoeg tijd om de envelop te zien en te onthouden wie hem heeft gegeven.

Stap 2

In zijn klassieke vorm bestaat de ansichtkaart uit drie informatieblokken: inleidend, beschrijvend en afsluitend deel.

Stap 3

Het inleidende gedeelte is een plechtige toespraak tot de held van de gelegenheid. Ze spreken meestal met naam en patroniem aan, vooral als de jarige ouder is dan jij. U kunt zich echter op uw eigen manier tot een goede vriend wenden (zoals "Sanya", "Serega" enzovoort).

Stap 4

Vervolgens komt het beschrijvende deel, waarin je kort de positieve eigenschappen van een persoon, zijn successen en prestaties, enkele feiten uit zijn biografie en nog veel meer moet beschrijven, waarvoor voldoende verbeeldingskracht is. Dit kunnen de organisatorische vaardigheden van de jarige zijn, opmerkelijke intelligentie, vrijgevigheid, efficiëntie, enzovoort.

Stap 5

Nou, in het laatste deel zijn mensen gewend om wensen voor de jarige te zien. Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder felicitaties. Er wordt van uitgegaan dat u de persoon goed kent. Bedenk een felicitatietoespraak die niet te lang en niet te kort is (voor een paar minuten). Aangezien je weet wat de jarige wil, wens hem de vervulling van een aantal specifieke verlangens, hem steunend en duwend om ze te vervullen. Nou, als je net met een vriend naar het verjaardagsfeestje van zijn vriend of collega bent gekomen, kun je je beperken tot een kant-en-klare ansichtkaart of een kant-en-klare wens.

Stap 6

Onthoud gewoon: voor je vrienden en geliefden, kom zelf met felicitaties (in vers of niet - het maakt niet uit). Laat het een beetje ongemakkelijk en verkeerd zijn, maar de persoon zal deze felicitatie zeker waarderen en begrijpen dat het geschenk vanuit het hart wordt aangeboden.

Aanbevolen: