We Versieren Een Bruiloft In Turquoise Kleur

We Versieren Een Bruiloft In Turquoise Kleur
We Versieren Een Bruiloft In Turquoise Kleur

Video: We Versieren Een Bruiloft In Turquoise Kleur

Video: We Versieren Een Bruiloft In Turquoise Kleur
Video: торт в СЕРЕБРИСТЫХ тонах! Торт на РОЖДЕСТВО, на Новый Год. Украшение зимнего торта Белковым кремом! 2024, April
Anonim

Een bruiloft in turquoise kleur is een magische combinatie van groene en blauwe tinten, die zo betoverend zijn met hun schoonheid. In veel landen wordt deze kleur beschouwd als een symbool van genezing, waarheid. Bewondering voor het zeeoppervlak en hemelse schoonheid - dit alles is beladen met turkoois. Hieronder staan de beste ideeën voor een turquoise bruiloft.

We versieren een bruiloft in turquoise kleur
We versieren een bruiloft in turquoise kleur

Laten we beginnen met de outfit van de bruid, die bestaat uit een delicate sneeuwwitte jurk, maar je kunt ook kiezen voor een turquoise jurk. Of u kunt een witte trouwjurk eenvoudig aanvullen met turquoise accessoires: schoenen, een handtas, een strik.

Het pak van de bruidegom moet iets donkerder of lichter zijn dan de jurk van de geliefde. Probeer je te concentreren op mannen corsages of schoenen, riem. Als de bruidegom niet bang is om te experimenteren en zich te onderscheiden van de massa, waarom dan geen turquoise riem dragen? Dan zal het zeker in harmonie zijn met de outfit van de bruid.

Kies als huwelijkscompositie voor het bruidsboeket delphinium, delicate vergeet-mij-nietjes, blauwe hortensia's, korenbloemen.

Bruidsmeisjesjurken moeten in turquoise kleuren zijn, maar tegelijkertijd in stijl verschillen van de kleding van de bruid. Maar de vrienden van de bruidegom moeten lichtgekleurde pakken dragen met een vlinderdas of een turquoise stropdas.

Trouwuitnodigingen zijn natuurlijk ook turkoois. Ze kunnen worden versierd met verse bloemen, linten, kant. Als patronen, het mariene thema, is hemels azuur geschikt.

De zaal hoeft niet helemaal in turkoois te zijn ingericht. Hier is een klassieke versie: witte tafelkleden, azuurblauwe servetten, kaarsen. Bind de stoelen vast met turquoise linten. Versier daarnaast de hal met bloemen die aanwezig zijn in het bruidsboeket.

Als de stoet voor de bruiloft (althans het grootste deel ervan) turkoois is, kunnen we gerust stellen dat de pasgetrouwden het thema van hun feest volledig hebben kunnen weerstaan.

En onthoud met welke kleuren turkoois het beste werkt - dit zijn wit, geel, chocolade en oranje.

Aanbevolen: