Verjaardag Man: Vakantiemenu, Foto

Verjaardag Man: Vakantiemenu, Foto
Verjaardag Man: Vakantiemenu, Foto

Video: Verjaardag Man: Vakantiemenu, Foto

Video: Verjaardag Man: Vakantiemenu, Foto
Video: Gelukkige Verjaardag 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van de man is een geweldige manier om hem te plezieren met heerlijke zelfgemaakte gerechten. Het is alleen nodig om vooraf over de menukaart na te denken en het aantal gerechten te correleren met het aantal gasten.

Verjaardag man: vakantiemenu, foto
Verjaardag man: vakantiemenu, foto

Als er geen gasten op het feest zijn, kunt u een romantisch diner voor twee regelen. Lichte salades met garnalen, inktvis, met toevoeging van verschillende groenten en verse groenten zijn hier perfect voor. Het zijn tenslotte zeevruchten die de productie van hormonen helpen verhogen en gunstig zijn voor de gezondheid van vrouwen en mannen.

Je hoeft niet veel gerechten te koken voor zo'n diner, het is beter om je te concentreren op hun decoratie. Voorbeelden van decoraties zijn te zien op de foto's die in bijna elk receptenboek te vinden zijn.

Kleine sandwiches met rode kaviaar vormen een perfecte aanvulling op de feesttafel en passen goed bij wijn of champagne. Zelfs als het menu maar voor twee is samengesteld. Vergeet het dessert niet: ijs met stukjes fruit, noten en verse bessen, aardbeien met room zullen een prachtige afsluiting zijn van een romantisch diner.

Als de vakantie in een vriendelijk gezelschap wordt gehouden, is het noodzakelijk om verschillende opties voor gerechten voor elke smaak te bereiden. Het is de moeite waard om het menu te beginnen met een aperitief, het kunnen broodjes met vis, vleeswaren, kaasplateaus, taartjes met vullingen, verschillende salades zijn.

Salades kunnen in porties worden opgemaakt en ook worden gebruikt als vulling voor pitabroodjes of taartjes. Het is beter om het gerecht te versieren met verse kruiden: dille, peterselie of koriander.

Vergeet het warme gerecht niet, eerst moet je de smaak van de gasten bestuderen. Als er vegetariërs zijn onder de uitgenodigden, moet je hierop voorbereid zijn. In dit geval is een groenteschotel geschikt als warm gerecht, het vlees op het menu kan worden vervangen door champignons, die niet minder bevredigend en smakelijk zullen zijn.

Als alle gasten zich houden aan traditionele gerechten, kunnen gebakken vis of vlees, kebabs, karbonades, worstjes, broodjes aan tafel worden geserveerd. En als universeel bijgerecht moet u aardappelen kiezen die in de oven zijn gekookt.

Vleesgerechten gaan goed samen met verse groenten, die eenvoudig mooi gesneden kunnen worden en op een grote schaal geserveerd kunnen worden. Tomaten, komkommers en verse paprika's vormen een prachtige, heldere en feestelijke compositie.

Het is niet altijd mogelijk om meerdere opties voor een warm gerecht te bereiden. In dit geval kan het menu worden verdund met verschillende sauzen die in mooie containers kunnen worden geserveerd. Voor vlees zijn opties geschikte jus met knoflook, op basis van zure bessen en traditioneel tomaat-romig. Vis daarentegen past goed bij sauzen met natuurlijke yoghurt, verschillende soorten groenten en mosterd.

En natuurlijk is het de moeite waard om de jarige te feliciteren met een verjaardagstaart, de beste optie zou zelfgemaakte taarten zijn. Omdat niet alle mannen van snoep houden, kun je een eenvoudig koekje bakken en het weken met room of bessensiroop. In ieder geval zal de man zo'n teken van aandacht waarderen en zal hij blij zijn met een heerlijk dessert. Kaarsen moeten worden aangestoken vlak voordat de cake op tafel wordt geserveerd, zodat ze niet smelten en het uiterlijk van het gerecht bederven.

Alcohol kan op tafel geserveerd worden in flessen of in mooie schalen: een kan, fles, champagne zet je het best in een ijsemmer.

Aanbevolen: